Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Dallamok és bordarepesztő blastbeatek októberben

Október 11-én jelenik meg a Charred Walls Of The Damned második nagylemeze a Metal Blade gondozásában. A Richard Christy dobos – Tim „Ripper” Owens énekes – Steve DiGiorgio basszusgitáros – Jason Suecof gitáros összeállítású szupergroup azt ígéri, hogy akinek bejött az első anyag, az garantáltan szeretni fogja az újat is.

A zenekar már keveri a második albumot, amelynek producere Mark Lewis (All That Remains, Devildriver, Trivium, Chimaira). Az Acheronban, a Death-ben, a Control Deniedban és az Iced Earth-ben ismertté vált Richard Christy nyilatkozatai szerint a zene az első lemez irányvonalát követi, vagyis a létező legfogósabb dallamoktól kezdve agyszaggató blastbeatekig minden lesz majd rajta.

A Christy agyából kipattant Charred Walls Of The Damned első albuma tavaly év elején került a boltokba. A főállásban manapság a híres amerikai rádiós, Howard Stern műsorában dolgozó dobmágus évek hosszú szünete után ezzel a bandával tért vissza a zeneiparba. A stúdióban olyan illusztris muzsikusokkal dolgozott, mint Tim „Ripper" Owens, Steve DiGiorgio és az elsősorban producerként, stúdiós szakemberként nevet szerzett Jason Suecof. A banda tavaly júliusban még egy amerikai miniturnét is lebonyolított, igaz, nem a lemezt készítő felállásban: időegyeztetési problémák miatt Suecof nem tudta vállalni a bulikat, így a helyén Ripper Beyond Fear-es kollégája, John Comprix gitározott, és a Ringwormból ismert Matt Sorgot is csatasorba állították másodgitárosként.

Ha még nem tetted volna, olvasd el Richard Christyvel készült tavalyi interjúnkat az első anyag kapcsán!

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.