Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Csúnyán szakított egymással a nagybeteg Paul Di’Anno és háttérzenekara

0901paulTavaly egy teljesen vállalható, szórakoztató nagylemezt adott ki Architects Of Chaoz nevű zenekarával Paul Di’Anno, ám a The League Of Shadows az énekes megroggyant egészségi állapota miatt nem igazán tudta kifutni magát, megjelenését nem is követte igazi turné. Paul és társai útja most meglehetősen csúnyán vált el egymástól.

Megvált Paul Di’Annótól az Architects Of Chaoz, ami már csak azért is sajátos, mert a bandát az énekes német kísérőzenészei, a The Phantomz tagjai alkották, akik évek óta játszottak Paullal annak haknikoncertjein szerte a világon. A zenekar közleménye szerint új fejezetet szeretne kezdeni: ehhez már elkészültek egy teljes lemezanyaggal, amit októberben szeretnének felvenni. Utóbbi ígéretük szerint még az első albumnál is erősebb, ám Di’Anno, aki jelenleg egy angliai bentlakásos intézményben él és lábadozik súlyos műtétje után, illetve a következő orvosi beavatkozás előtt, értelemszerűen nem fog tudni részt venni ennek elkészítésében. Ezért Joey Siedl gitáros, Andreas Ballnus gitáros, Christoph Lücker basszer és Dominik Fox dobos most új énekest keres.

„Sokan láttátok, mennyire szenvedett Paul mind a színpadon, mind a színpadon kívül a legutóbbi turnékon, az egészségi állapota pedig csak még rosszabb lett az elmúlt hónapokban”, áll a zenekar nyilatkozatában. „Nagyon reménykedtünk benne, hogy végre elvégeznek egy műtétet, és ismét lábra tud majd állni, de rá kellett jönnünk, hogy a dolog nem fog megtörténni. Így mi öten úgy döntöttünk, mindenkinek az lesz a legjobb, ha elválnak útjaink. A turnézás eleve csak azért volt lehetséges, mert ismerünk olyan roppant szenvedélyes és rendes embereket, akik lehetővé tették ezt számunkra. Mivel az ő idejük is limitált, egyre inkább lehetetlenné vált a turnézás. Szívesen mondanánk nektek, hogy elég komoly üzletté fejlődött ez az egész, és a turnébevételekből simán ki tudtunk fizetni két plusz embert, akik kizárólag Pault gondozták, de nem ez az igazság. Ugyanazok a metalosok és punkok vagyunk, mint azelőtt: mindent a csináld magad iskola szellemében végzünk. Higgyétek el, senki sem ejtett több könnyet emiatt, mint mi, hiszen így öten együtt töltöttük az elmúlt tizenegy évet, és ha vannak más anyától született testvérek, hát azok mi voltunk. A jövő ugyanakkor jó zenéket hoz majd. Új fejezetet kezdünk, és találunk egy új énekest, aki megfelelően szállítja majd az energiát.”

Noha a csapat közös, ötös döntésről beszél, Paul Di’Anno később reagált a nyilatkozatra, és ennek alapján valaki bizonyosan nem mond igazat. „Épp most kaptam egy üzenetet úgynevezett német zenésztársaimtól, akik úgy döntöttek, nélkülem folytatják”, írta az énekes. „Én mindenesetre nem engedem meg nekik, hogy az Architects Of Chaoz nevet használják. Reményeim szerint jövőre bemutathatom az új Architects Of Chaozomat új tagokkal, még súlyosabb hangzással és energiával. Már keresem is ehhez a brazil cimboráimat. Viszlát, árulók!”

 

Hozzászólások 

 
+7 #5 Gugggoló 2016-08-08 21:27
Az a baj a metál világában, hogy senki nem tud méltóságban lelépni és nyugdíjba menni - tisztelet a kivételnek.
Idézet
 
 
+3 #4 Tulus 2016-08-08 20:28
Mindazokat, akik elismerik a hangját, elismerik azt, hogy jó néhány legendás lemezt letett az asztalra.

Egyébként nem gáz ez a primitív megnyilvánulás, Teleki úr?
Idézet
 
 
-11 #3 TelekiPál 2016-08-08 19:26
Egyébként ki a meredt f.szt érdekel még Paul Di’Anno?
Idézet
 
 
+2 #2 Tulus 2016-08-08 14:52
Nem tudtak várni x hónapot addig, amíg Paul felépül. Gratulálok.

Nagyon remélem, hogy Paul ütős anyaggal fog előrukkolni, a volt zenésztársai meg... menjenek tekézni.
Idézet
 
 
+4 #1 mrataxi 2016-08-08 10:00
Sajnos ez "méltó" az életművéhez. Mindettől függetlenül jobbulást neki!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.