Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Csillagból emberré: végighallgatható a Turbo visszatérő nagylemeze

Évek óta csupán szórványosan koncertezget a Turbo zenekar, most azonban visszatértek egy új, magyar nyelvű albummal. A Csillagból emberré most meghallgatható.

0922turbo

2015-ben vett vissza a sebességből a Turbo, akik ugyan nem oszlottak fel, de azóta csak egy-két kiemelt vagy különleges koncert erejéig álltak a nyilvánosság elé. Ennek most vége: a zenekar most megjelentette a Csillagból emberré című nagylemezt, amelyet a Pannónia Stúdióban rögzítettek Hidasi Barnabás utómunkálataival. A lemez alább teljes egészében meghallgatható.

A Turbóval legközelebb október 18-án, az A38 Hajón lehet élőben találkozni. Részletek itt. A zenekar korábban három angol nyelvű, komoly kritikai- és közönségsikert aratott nagylemezt jelentetett meg, ezek közül a legutolsó a 2014-es Pentagram volt. Később még kijött tőlük az akusztikus Lullabies For Awakening című gyűjtemény is.

 

Hozzászólások 

 
#1 latexbaba 2019-10-16 15:34
Sajnos nem igazán érzek továbblépést zeneileg. Azt meg különösen nem értem, miért keverik/maszterizálják állandóan ilyen visszhangosra, értelmezhetetle nre a végeredményt. Értem én, hogy koncsepcsió, meg picedélia, de hát ez így nem szól jól. 0 decibel a master végig, semmi dinamika, a fülemet már 2 perc után bántja, rossz hallgatni. Ellenben a zenekar meg rohadtul dinamikus lenne. Ha hagynák...
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.