Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Csendben készülget Adam D. és Corpsegrinder közös nagylemeze

0408cdsMár két éve létezik az a projekt, amelyben a Killswitch Engage gitárosa, Adam Dutkiewicz egyesítette erőit a Cannibal Corpse hörgősével, George „Corpsegrinder" Fisherrel és a The Black Dahlia Murder most már csak ex-dobosával, Shannon Lucasszal.

„Amikor a Killswitch a Cannibal Corpse-szal és a Black Dahliával turnézott a Mayhem fesztiválon, az egyik este George-dzsal lógtam, és megkérdeztem tőle: haver, ha írnék neked pár dalt, hogy rájuk énekelj, benne lennél?", magyarázta a projekt gyökereit a Decibelnek Adam. „Ő meg egyből azt mondta: bazmeg, naná! Szóval írtam úgy nyolc dalt, megmutattam ezeket George-nak meg Shannonnak, és egyből rájuk kattantak. Most már csak időre lenne szükség ahhoz, hogy stúdióba vonuljunk."

Dutkiewicz hangsúlyozza: a név nélküli projekt dalai nem kidobott, a Killswitch Engage repertoárjából kimaradt szerzemények, hanem azokat direkt Fishernek írta. „Ő az egyik örök kedvenc énekesem, és arra gondoltam, semmit sem veszthetek, ha legalább megkérdezem a dologról. Onnantól kezdve, hogy igent mondott, úgy voltam vele: oké, akkor csináljuk! Maga a zene egyébként nem vegytiszta death metal, akadnak benne dallamos elemek is, de sokkal gyorsabb és agresszívebb a Killswitchnél. A dobtémák pedig roppant durvák, szóval Shannon alighanem azon kevés ember közé tartozik a világon, akik képesek ezeket úgy elnyomni, ahogy kell."

Az persze erősen kérdéses, hogy idén lehet-e kézzelfogható eredménye az együttműködésnek, hiszen a Killwitch Engage új albuma, a Disarm The Descent a héten jelent meg, és a banda egész évben intenzív turnézást tervez a lemez kapcsán.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.