Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Családi viszály és csúnya rendőrségi ügy sodorta veszélybe a Heartot

Komoly feszültség miatt állt le bizonytalan időre a Heart. Ann Wilson és Nancy Wilson a hírek szerint hónapok óta alig kommunikál egymással, és jelenleg külön utakon járnak.

0109heart

Roadcase Royale néven nemrég új zenekart hozott össze Nancy Wilson a Prince mellől ismert Liv Warfield énekesnővel, Ryan Waters gitárossal, illetve a Heart hangszereseivel, tehát Chris Joyner billentyűssel, Dan Rothchild basszerrel és Ben Smith dobossal. Ann Wilson hamarosan szintén szólóturnéra indul Heart’s Ann Wilson néven, és ugyan a nővérek eddig azt hangsúlyozták, hogy mindez nem jelenti az anyazenekar végét, a Rolling Stone összeállítása szerint a csapat súlyos válságban van. A lap cikke szerint Ann és Nancy hosszú hónapok óta, konkrétan szeptember óta nem beszélt egymással, csak szöveges üzenetekben kommunikálnak, a feszültség oka pedig az, hogy Ann férje, Dean Wetter egy tavalyi augusztusi auburni koncert közben agresszíven lépett fel Nancy ikerfiaival szemben.

A két 16 éves fiatal a sztori szerint Ann új turnébuszát szerette volna megnézni, ám egyikük nyitva hagyta annak ajtaját, pedig Wetter előzetesen külön figyelmeztette, hogy ne tegyen így, mert a kutyák kiszökhetnek. Ezt követően először csak megcsapkodta, majd ököllel meg is ütötte Nancy szóban forgó fiát, hogy aztán mindkettejüket fojtogatni kezdje. A dühöngő férjre ezután ráhívták a rendőrséget, akik őrizetbe is vették: Wetter márciusban az illetékes bíróság előtt bűnösnek is vallotta magát, bár ítéletet csak pár nap múlva hoznak majd az ügyben. Viszont mindez már nem segít a helyzeten, a két nővér ugyanis elég keményen összebalhézott az ügyön, amit nem sikerült sem a helyszínen, sem utána megnyugtatóan tisztázniuk egymás között. Emiatt aztán az akkori turné további húsz állomása úgy ment le, hogy Ann és Nancy egyetlen szót sem váltott egymással, és karrierjük során első ízben külön öltözőt használtak.

Az összeveszés a Heart kapcsán vallott nézeteik különbségére is rávilágított: mint a magazinnak Ann elismerte, jó ideje nem értenek egyet abban, miként kellene továbbvinni a csapatot. „Nem igazán szeretnénk magunkat olyan zenekarként látni, amely az egykori örökségével haknizik újra és újra, nagyokat kaszálva”, mondta. „Az utóbbi pár évben pedig egyre gyakrabban tettük ezt. Nancy azt szeretné, ha Európában is ugyanezt a jól bevált menüt nyomnánk, de ezt egyszerűen nem lehet örökké csinálni. Nem szerettem volna, ha átmegy a sztori valami statikus dologba, ami egy idő után szépen elhalványul, és közben meg sem próbál fejlődni. Ezzel most nem azt mondom, hogy amit Nancy akar, az téves, de más elveket vallunk.”

A csapat legutóbbi lemeze, a Beautiful Broken tavaly jelent meg. A Rolling Stone-nak mindkét nővér megerősítette, hogy a Heart jelenleg szünetet tart, és ugyan mindketten bíznak a helyzet rendeződésében, jelenleg még nem érkezett el ez az idő.

 

Hozzászólások 

 
+4 #4 Pukkandúr 2017-04-11 20:25
Azért remélem ez a bájos hölgy bal oldalt nem növeszt akkora pókhasat mint Max, és nem szarás hangokat fog imitálni a színpadon, ha már a hasonlatnál tartunk.
Idézet
 
 
+2 #3 ddrum77 2017-04-11 20:07
Idézet - RobertThorn:
Ilyenkor szokott jönni Derrick Green.

Aztán majd a Wilson Conspiracy
Idézet
 
 
+7 #2 RobertThorn 2017-04-11 19:33
Ilyenkor szokott jönni Derrick Green.
Idézet
 
 
+3 #1 NOLA 2017-04-11 11:34
Szép is a testvéri szeretet...
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.