Shock!

április 24.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Csak februárban jelenik meg a következő Vain

vain_cElőször áprilisra ígérték, majd júlisra, később szeptemberre tolták a Vain Rolling With The Punches című új albumának megjelenését. A közösségi finanszírozásban készülő lemez ugyanakkor most már biztosan nem jelenik meg idén.

Utoljára 2011-ben hozott ki új lemezt az észak-kaliforniai Vain, akik az 1989-es No Respect debüttel váltak a glam/sleaze-vonal egyik örök rajongói kedvencévé. A legutóbbi Enough Rope ráadásul számos olyan dalt is rejtett, amelyek még ebből a kezdeti érából maradtak meg Davy Vain énekes gyűjteményében, így nem csoda, hogy a szűk, de fanatikus tábor elképesztő lelkesedéssel fogadta a lemezt. A Rolling With The Punches című folytatást a zenekar egy PledgeMusic-kampánnyal támogatta meg, és már rég túlteljesítették a belőtt anyagi célt, de valami miatt még mindig nem készült el: Davy immáron a harmadik halasztást jelentette be, a következőre belőtt megjelenés 2017 februárja.

Az irányvonalról még nem tudni sokat, de vélhetően klasszikus Vain-vonalat visznek majd a dalok, amelyek közül az Inside Out és a Show Your Love már biztosan felkerül a lemezre.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.