Shock!

május 03.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Crimson Glory: hallgasd meg az első új dalt!

Todd La Torréről az utóbbi hetekben elsősorban a Queensryche miatt lehetett hallani, de ettől még az énekes másik csapata, a Crimson Glory is aktív. A kultikus floridai US heavy metalosok már közzé is tették egy friss dal demóverzióját, amely a jövő évre várható új nagylemezen szerepel majd.

Valamikor 2013 folyamán kerülhet a boltokba a Crimson Glory új stúdiólemeze, amely sorrendben a banda ötödik albuma lesz, és az első az 1999-es Astronomica óta. Annyi már bizonyos, hogy a zenekar konceptlemezben gondolkodik, amelyről egy új dal, a Garden Of Shadows demója már meg is hallgatható. „Rengeteg egyedi elem és eltérő dinamikájú téma lesz az albumon”, állítja a csapat egyik főnöke, Jon Drenning szólógitáros. „Fényes, szép pillanatok, sötét idők, fájdalom és szenvedés, nagyívű, epikus énekmelódiák, fifikásan intenzív ikergitáros riffek és szólóharmóniák domináns, dallamos basszusfutamokkal, amelyek igazából mindig is a zenénk alapjait képezték. A dalok igazán szenvedélyesek, érzelemgazdagok, dallamosak, amelyek kiállják majd az idő próbáját. Minden, amit a rajongók szeretnek és értékelnek a klasszikus nótáinkban, ott lesz az újakban is.”

Az alább meghallgatható Garden Of Shadows elsőként született meg az új eresztésből a banda műhelyében, nagyjából másfél évvel ezelőtt, amikor Todd hivatalosan még nem is volt tagja a Crimson Glorynak. A további részleteket a következő hónapokra ígéri a banda, akiknek tevékenységét természetesen nem érinti La Torre kettős zenekari tagsága.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.