Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Crahan a következő Slipknotról: „Úgy állok hozzá: talán legyen ez az utolsó”

Már majdnem egy teljes lemeznyi dalt írt a következő lemezre a Slipknot hangszeres szekciója, és Shawn Crahan ütős szerint nagyjából egy év múlva stúdióba is vonulnak velük. Viszont nem kizárt, hogy ez lesz az utolsó nekifutás.

slipknot_k2015_04

„Készítünk egy lemezt, utána három évet turnézunk, aztán két évig pihenünk”, mondta Shawn Crahan az NME-nek, amikor az új Slipknotról kérdezték. „Az All Hope Is Gone után ez a menetrend borult, hiszen Paul meghalt, így több ideig álltunk. A gyerekeinkkel töltöttük az időt, utána meg turnéztunk, amíg úgy nem éreztük, hogy minden oké. Aztán amikor végre eljutottunk idáig, Joey is elment. Most annyi bizonyos, hogy 2018 novemberében stúdiózni fogok. Egy rakás anyagunk van. Nem szeretném, ha a kiadó mondaná meg, mikor írjak: azért írok dalokat, mert mindig dalokat írok. Kibaszott sok pénzt csináltam már másoknak: fizetünk a stúdiónak, a hangmérnöknek, a producernek… De még sosem hallottam olyan zenét, amilyet most írtunk. 50 éves leszek, mire kijön, vagyis 50 évesen turnézni fogok, ott ünneplem majd a szülinapomat is. Így aztán manapság már úgy állok hozzá: talán legyen ez az utolsó.”

A Slipknot persze nem először lengeti be, hogy talán hamarosan befejezik, így Clown is óvatosan fogalmaz. „Ki tudja, mi lesz? Senkinek sem tartozom magyarázattal. Nem fogok olyanokat mondani, hogy most itt a búcsúturné, hogy aztán utána visszatérjünk. Ilyesmiket sosem szabad mondani a rajongóknak, mert utána vissza kell szívnod. Én inkább azt mondom, hogy meghatározatlan időre szabira megyek…”

 

Hozzászólások 

 
+4 #2 Montsegur 2017-12-27 08:09
Idézet - bogar:
Most megint az a fejezet jön, hogy folyamatosan pofázik, aztán Corey meg megcáfolja?


Igen, jól látod. Most jön a "mindegy, mit, csak beszéljenek rólunk" időszak...
Idézet
 
 
+6 #1 bogar 2017-12-26 18:29
Most megint az a fejezet jön, hogy folyamatosan pofázik, aztán Corey meg megcáfolja?
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.