Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Corey: „Ha a turné nem működik megfelelően, vége lehet a Slipknotnak”

Miután Joey Jordison kijelentette, hogy a Slipknot akár új énekessel is folytathatja, ha Corey Taylor esetleg nem akarna a zenekarral maradni a nyári európai bulik után, a frontember is letette a garast egy friss interjúban. Corey egyértelműen leszögezte: ha a dolgok nem haladnak megfelelően, ezek a fellépések lehetnek az utolsó koncertjei a Slipknottal.

„Az egyetlen dolog, amit zenekarként megbeszéltünk, annyi volt, hogy nyáron turnézunk", fogalmazott Corey a michigani WGRD rádiónak. „Ezen túlmenően nem esett szó arról, mit csinálunk és mit nem csinálunk. Nem vagyok az a csávó, aki bármit is cukormázba forgatna, vagy hiú reményeket csepegtetne a rajongókba. Főleg, ha ilyen súlyú kérdésekről van szó... Ha ez a turné nem működik megfelelően, ennek a bandának vége lehet. Nem fogok hazudni a rajongóknak, főleg, hogy állandóan mindenki azt kérdezgeti, lesznek-e amerikai koncertek is. Én meg: lassíts le, Beavis, túljuthatnánk először ezen, hogy meglássuk, mi történik?"

Corey saját bevallása szerint még mindig sokkban van attól, hogy Paul Gray nélkül kell majd színpadra lépnie. „Nem lehetek vezérszurkoló ilyen helyzetben. Először is, a rajongók azonnal átlátnának rajtam, másrészt pedig rémesen érezném magam, ha ilyen lennék."

Taylor egyértelműen leszögezte, hogy az utóbbi hónapok híreszteléseivel ellentétben biztosan nem ő lesz a Velvet Revolver énekese. „Nem én vagyok az új énekes. Azt hiszem, többek között éppen amiatt hiúsult meg a dolog, mert annyi spekuláció keringett erről összevissza. Összejöttünk, jammeltünk, volt, aki érezte a dolgot, és volt, aki nem. Ennyi. És egy tizenkettedik zenekar az utolsó dolog, amire szükségem lenne. Miközben dalokat szerzek és rögzítek, aztán újabb emberekkel zenélek, miközben könyvet írok, meg ki tudja még, mi mindent csinálok, remekül érzem magam. Vagyis nyugodtan alszom emiatt. Pláne, hogy még jó barátokat is szereztem közben."

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.