Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Comfortably Numb: szimfonikus Pink Floyd-feldolgozás a Sons Of Apollótól

Live With The Plovdiv Psychotic Symphony címmel adott ki augusztus 30-án koncertalbumot a Sons Of Apollo. Most bemutattak egy végül a végső változatra fel nem került különlegességet is.

0604soa

Nagy sikert aratott két évvel ezelőtt a Sons Of Apollo szupergroup bemutatkozó nagylemeze, a Psychotic Symphony, amelynek kapcsán Budapesten is koncertezett a banda. Jeff Scott Soto, Bumblefoot, Mike Portnoy, Billy Sheehan és Derek Sherinian nyár végén most szimfonikus koncertlemezzel zárta a debütalbum periódusát. „Megjelentettem már pár tucat koncertlemezt az évek során különböző zenekarokkal, de azt kell mondanom, hogy talán ez mind közül a legkülönlegesebb!", így a dobos. „Minden összeállt aznap: egy csodaszép, római kori amfiteátrum egy tökéletes, gyönyörű nyári estén, egy adagnyi Sons Of Apollo-dal, egy blokknyi célzatosan kiválasztott feldolgozás, és mindennek tetejébe egy szimfonikus zenekar meg a kórus. A közönség soraiban is mindenki számára varázslatosnak bizonyult az este, és most végre a világ többi részével is megoszthatjuk, hogy halhatatlanná tettük ebben a csomagban."

A kiadvány digitális formátumban, szimpla Blu-rayen, illetve tripla CD – DVD – Blu-ray és tripla CD – DVD kombón is hozzáférhető. A megjelenés alkalmából most egy, a bulin elhangzott, de a lemezre végül fel nem került különlegességet mutattak be, a Pink Floyd Comfortably Numbjának feldolgozását.

 

Hozzászólások 

 
#1 Medve László 2019-09-04 18:58
Az egyik kedvenc dalom... Roger Waters legutóbbi The Wall koncertfilmjén elképesztően jól szól és libabőr.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.