Shock!

március 19.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Circle The Drain: új dalt mutatott be a Machine Head

Circle The Drain címmel új dalt mutatott be a Machine Head. A szám még azelőtti felvétel, hogy a régi-új felállások valamelyike összeállt volna.

0106robb

Önálló dalokkal jelentkezik majd a következő időszakban a Machine Head, ahol Robb Flynn bevallottan csaknem egy lemeznyi friss anyaggal rendelkezik. „Rendszeresen toljuk majd ki az új zenéket, önálló dalok formájában”, mondta egy facebookos élőzés során a frontember még tavaly év végén. „Album nem lesz, csak rendszeresen, egyenletesen kihozott számok. Amelyek aztán végül felkerülnek vagy nem kerülnek majd fel egy lemezre. De kicsit vegyíteni akarjuk a dolgokat. Megpróbálkozunk ezzel az új modellel, amelynek segítségével gyorsabban el lehet juttatni az új zenéket a rajongókhoz. Szeretnénk, ha lehetőségünk lenne arra, hogy nemcsak három-, néha négyévente kiadunk egy új albumot, hanem gyorsabban, egyenletesebben jelentetnénk meg a dalainkat. Nem tudom, mi sül ki ebből végül, de izgat a gondolat.” A most bemutatott Circle The Drain dalt Navene Koperweis dobossal (Entheos, Whitechapel, Animals As Leaders, Animosity) vette fel Robb és Jared MacEachern basszer, vagyis sem az aktuális turnéra visszahívott Logan Mader és Chris Kontos, sem a banda új tagjai, Wacław „Vogg" Kiełtyka és Matt Alston nem hallható benne.

A Machine Head idei éve még a tavaly Budapestet is elért retroturné jegyében zajlik majd. A csapat a Burn My Eyes album huszonöt éves jubileuma alkalmából egyaránt koncertezik majd Észak-Amerikában és Európában. A koncerteken a zenekar későbbi karrierszakaszaiból válogató blokkot a két frissen leigazolt tag játssza Robb-bal és Jareddel, a második etapban pedig Mader és Kontos csatlakozik kettejükhöz a klasszikus első lemez dalai erejéig.

 

Hozzászólások 

 
#7 shmonsta 2020-02-15 13:58
Ez is király lett. Örülök, hogy az új számokat nem ette meg a retro.
Idézet
 
 
#6 Eral 2020-02-15 13:17
Nem értem, hogy Robb miért nem csinál a dallamosabb, melódikusabb ötleteinek egy külön projektet.
A refrén felvezetése alatt hallható, a dal ritmusszerkezet ét teljesen szétfeszítő riff azonban működik. Külön dalt lehetne rá építeni.
Idézet
 
 
#5 Chris92 2020-02-15 11:07
Hát ez is jó szar lett. Élőben még mindig pusztítanak, de zenei irányon teljes vakvágányon jár Robb és ez nem lesz jobb.
Idézet
 
 
#4 bjorn 2020-02-14 14:17
Szar ez a szám. A dalonkénti megjelenési formának szerintem náluk nincs értelme. Elég magas szinten vannak már, nem kell mindig jelenlenniük, hogy emlékezzenek rájuk. Másrészt meg szerintem Robbnak kellene az albumkészítés mint szűrő, hogy ilyen fost ne jelentessen meg mint ez. :)
Idézet
 
 
#3 Kovacs Ervin 2020-02-14 12:43
Nem vagyok rajongojuk de volt par jo lemezuk. Viszont ez a forma, egyenkent megjelentetni dalokat, egyaltalan nem tetszik. Nekem a sorlemezek kellenek, ott a polcon, sorjaban. Ma is rendszeresen veszem a cd-ket, es nagyon csalodott lennek ha tobbet nem jelentenenek meg nagylemezeket a kedvenceim.
Idézet
 
 
#2 miso 2020-02-14 11:41
Harmatgyenge.....nyavikolas......pedig az elozo dal biztato volt.
Sajnos ebbol mar nem lesz feltamadas .
Idézet
 
 
#1 Robb 2020-02-14 09:50
Egész bíztató...
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.