Shock!

július 12.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Chuck Billy és Phil Demmel is kisegíti Zetro Souzát

Chuck Billy, a Testament frontembere és Phil Demmel, a Machine Head szólógitárosa is vendégszerepel majd a Hatriot első nagylemezén, amely Heroes Of Origin címmel jelenik meg 2013 januárjában a Massacre kiadónál. A csapat főnöke az Exodus egykori énekese, Steve Souza, azaz Zetro.

A vendégszereplések természetesen nem meglepőek, hiszen a ’80-as években Zetro az Exodus miatt hagyta ott a Testament elődjének számító Legacyt, így került a helyére végül Chuck Billy, akivel azóta is baráti kapcsolatban állnak, és egy közös hobbibandát is futtatnak Dublin Death Patrol néven. Utóbbi új lemeze épp most jelent meg Death Sentence címmel. Demmel szintén régi Bay Area veterán, aki jóval a Machine Head előtt a Vio-lence sorait erősítette.

A Hatriotben egyébként nem Zetro az egyetlen Souza, hiszen a ritmusszekciót az énekes fiai alkotják: a basszer a huszonegy éves Cody, a dobos pedig a tizennyolc éves Nicholas. A Heroes Of Origin producere Juan Urteaga (Machine Head, Exodus, Testament), borítóját pedig Mark Devito készíti, aki azelőtt többek között a Motörhead oldalán is bizonyított.

A csapattól egyelőre egy négyszámos demó hallgatható meg itt. Zetro hangja a hamarosan megjelenő kettes Dublin Death Patrol lemezen is hallható lesz.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.