Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Chris Barnes: „Nem húztam be Travis Ryannek”

Beindult a szájkarate a Six Feet Under frontember Chris Barnes és a Cattle Decapitation énekes Travis Ryan között, miután Barnes a két banda közös turnéján a színfalak mögött – állítólag – behúzott egyet Ryannek. A Cattle Decapitation ezután otthagyta a turnét, de a történtekre természetesen mindkét fél másképp emlékszik.

Ryan bevallása szerint az incidens kiváltó oka az volt, hogy a hivatalosan előzenekarként játszó Cattle Decapitation minden este nagyobb ovációban részesült a Six Feet Undernél, ami igencsak bosszantotta Barnest, aki az egyik koncerten a színpadon is szidalmazni kezdte a társfellépőket. Amikor a buli után Travis ezt szóvá tette neki, Chris állítólag bevágott neki egyet, majd elslisszolt a helyszínről. A Cattle ezt követően azonnal otthagyta a turnét.

Barnes (a képen) szerint a turné már az elején is nézeteltérésekkel indult bizonyos, a merchandise-ra vonatkozó szerződésbeli viták miatt, de ezeket aztán sikerült elsimítani. Ryan szerinte ezután kezdte el szítani ellene a hangulatot a háta mögött. „A teljes sztori az, hogy a csávó folyamatosan provokált, napokig seggfejként emlegetett a turnéstábban és a zenészek között is a hátam mögött, amit visszahallottam", reagált Travis állításaira egy rádióinterjúban Chris. „Ezután volt egy vicces megjegyzésem a színpadon a vegetáriánus hamburgerekről (a Cattle Decapitation legalább két tagja szigorú vega), valami olyasmit, hogy menjen, egyen egy vega burgert. Csak oldani akartam a hangulatot... Ezután a színpad mögött várt rám, betört az öltözőbe, és centikre az arcomtól üvöltözte a pofámba, hogy egy seggfej vagyok, és fenyegetően mutogatott hozzá. Én csak reagáltam, de nem igaz, hogy behúztam neki. Nem ütöttem ki, oké? És nem is rohantam ki utána a helyiségből. Valóban kisétáltam és felmentem a buszba, mert nem akartam, hogy elharapózzon az erőszak, ő pedig közben a földön hevert. De nem bújtam el a turnébuszban, nem nyomattam Rocky-táncot. Utána kábé másfél óra múlva, a hotelbe menet elsétáltam a teljes stábjuk mellett a barátnőmmel, és egy szót sem szóltak hozzám. Most pedig a sajtóban támad engem, és a saját népszerűsége növelésére használja a nevemet. Ez nagyon szomorú, szerintem felesleges, és rosszul is érzem magam miatta."

Mindezt Ryan egy bővebb nyilatkozatban hosszasan cáfolja, ezt már nem idézzük be, akit érdekel, el tudja olvasni. Folytatás meg úgyis lesz még...

 

Hozzászólások 

 
+3 #2 Koltai Máté 2012-11-09 15:48
Hülye picsák.
Idézet
 
 
+1 #1 mrataxi 2012-11-09 15:15
na most ha barnes nem ütötte meg, akkor mitől terült mégis a legény? érdekes lenne barnes magyarázatát olvasni erről :)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.