Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Chris Adler nélkül játssza le a Slayer-turné második körét a Lamb Of God

Kihagyni kényszerül a Slayer búcsúturnéjának további állomásait a Lamb Of God dobosa, Chris Adler. Egyelőre ugyanakkor csak az észak-amerikai turnéról van szó, vagyis Európában – vélhetően – itt lesz társaival.

Chris Adler nélkül fejezi be a Slayer búcsúturnéjának második körét a Lamb Of God. A körút tegnap este startolt el a New Hampshire-i Gilfordban, Tom Arayáék és Randy Blythe-ék mellett az Anthrax, a Testament és a Napalm Death részvételével. Chris távollétének okait nem hozta nyilvánosságra a zenekar, csak annyit írtak, hogy előreláthatatlan körülmények között kényszerültek Adler nélkül ráfordulni a körútra. A bandában jelenleg a Prongból és a Winds Of Plague-ből ismert Art Cruz játszik.

A nyilatkozat csak Észak-Amerikáról szól, így nincs okunk azt feltételezni, hogy az év végén esedékes európai bulikon nem Chris játszik majd. Európában a Lamb Of God mellett az Anthrax és az Obituary szerepel a menetrendben. Magyar koncert nem lesz, sőt, Kelet-Európa egyetlen lengyel fellépést leszámítva teljesen kimarad, így legegyszerűbben Bécsben lehet megnézni az összeállítást november 23-án.

 

Hozzászólások 

 
#1 trey 2018-07-27 17:04
bizzunk benne!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.