Shock!

április 29.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Chester-emlékkoncert: sztárok egész sora csatlakozik a Linkin Parkhoz

Még mindig csak formálódnak a tervek a Linkin Park nagyszabású Chester Bennington-emlékkoncertjéhez, de pár részletet azért tudni lehet: többek között az Avenged Sevenfold, a System Of A Down vagy a Korn tagjai csatlakoznak majd a zenekarhoz a Hollywood Bowl színpadán.

0725lp10

Október 27-én a Hollywood Bowlban lép fel a Linkin Park, és ez lesz az első olyan koncert, amelyen ismét egy színpadon áll majd a csapat öt tagja Chester Bennington júliusi öngyilkossága óta. A zenekar számos vendéggel közösen emlékezik majd meg az énekesről, és a bevételek egy része is a nemrég létrehozott Music For Relief's One More Light Fund alapítvány számláira megy majd. Noha a részletek még jelenleg is csak formálódnak, pár vendég nevét már nyilvánosságra hozták: bizonyosan ott lesz a színpadon M. Shadows és Synyster Gates (Avenged Sevenfold), Jonathan Davis (Korn), Shavo Odadjian, Daron Malakian és John Dolmayan (System Of A Down), a Blink-182 teljes tagsága, Oli Sykes (Bring Me The Horizon), Ryan Key (Yellowcard), Machine Gun Kelly és Kiiara. De ez a lista természetesen még nem végleges.

Maga a fellépés ötlete egyébként Rick Rubintól származott. „Elmentem Rickhez némi iránymutatásért, ő pedig azt mondta: srácok, szerintem színpadra kellene állnotok, ez lenne az, amitől jobban éreznétek magatokat, de elképesztően nehéz lesz", mondta a KROQ rádiónak Mike Shinoda a koncertről. „A történtek óta nem jelentünk meg nyilvánosan, nem zenéltünk, nem álltunk színpadra. Utóbbi lehetőség bizonyos srácoknak a zenekarból rémisztőbb, mint másoknak, de ha összességében nézzük, mindenképpen meg akarjuk csinálni. Ez tűnik a megfelelő módnak Chester megünneplésére. Tudom, hogy a halálának körülményei roppant sötétek, de mint ahogy ezt már akkor is elmondtuk, a benne rejlő sötétség mindig is a csomag része volt. Viszont az volt benne nagyon egyedi és különleges, hogy rengeteg pozitív dolgot fűtött vele. Nagyon boldog és szórakoztató tudott lenni. Ha belépett valahová, nagyon pozitív, vicces, felpörgött energiát hozott magával, és pontosan ezt akarjuk kihozni ebből a koncertből is."

 

Hozzászólások 

 
-26 #1 Szálasihónaljszőre 2017-09-22 09:54
Pf...
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.