Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Catch The Throne: hallgasd meg az Anthrax, a Killswitch Engage és a Mushroomhead új dalait!

0319mixtapeMeghallgatható a teljes Catch The Throne: The Mixtape Volume II válogatás. A Trónok harca sorozathoz készített válogatásról a múlt héten már mi is bemutattuk a Mastodon ide adományozott exkluzív dalát, emellett most többek között az Anthrax és a Killswitch Engage friss felvétele is lecsekkolható.

Soror Irrumator címen fut az Anthrax exkluzív dala a Trónok harca új évadához kapcsolódó válogatáson, a Killswitch Engage pedig egy Loyalty című felvételt adott a George R.R. Martin regényfolyamából forgatott, világszerte óriási népszerűségnek örvendő tévésorozathoz. Rajtuk kívül a rockos-metalos vonalat képviseli a soundtracken a Mastodon is a már ismert White Walkerrel, illetve a Mushroomhead is az Among The Crowsszal.

„Egy olyan dalról van szó, amit már eleve megírtunk", mondta az Anthrax szerepléséről korábban Scott Ian. „Arra azért már nem lett volna időnk, hogy most a semmiből összerakjunk valamit a válogatáshoz... A döntés egységes volt. Meghallgattuk a demókat, és ugyanarra jutottunk: az egyik dal úgy szólt, hogy egyértelműnek tűnt, annak kell felkerülnie a Trónok harca-válogatásra. Könnyű döntés volt. Szöveg akkor még nem íródott hozzá, csak a zene volt meg, a producerek pedig azt mondták: valami olyan témát válasszunk, ami kapcsolódik a sorozathoz. Most nem fogom elárulni, pontosan miről, de végül pontosan arról írtam, amiről szerettem volna, szóval nagyon elégedett vagyok ezzel. Nagyszerű móka volt ez számomra, mert hatalmas rajongó vagyok, akárcsak Charlie és Frank. Baromira izgalmas volt, hogy lehetőségünk nyílt részt venni ebben. Egy csomó felkérés fut be hozzánk, amire az ember egyből nemet mond, de ez most végre nem ilyen volt."

Scottékkal ellentétben Jesse Leach, a Killswitch Engage frontembere kevésbé volt képben a sorozattal kapcsolatban. „Sokat hallottam róla, de nem igazán nézek tévét, inkább a dokumentumfilmeket kedvelem", mondta Jesse a Triple M-nek. „Meg persze A Simpson-családot és a Family Guyt, ez az én tempóm. Nevetni szeretek és elfeledkezni minden másról, meg tanulni, engem az ilyesmi érdekel. Amikor befutott a felkérés, akkor viszont elkezdtem utánaásni a dolgoknak. Miközben írtam a dalt, igazából nem tudtam pontosan, miről beszélünk, de a producerek meghatároztak számunkra egy koncepciót, adtak pár kulcsszót, amit használhattunk, és egy amolyan hozzávetőleges történetvonalat is. Jó volt így dolgozni, mert alapvetően ahhoz szoktam hozzá, hogy a semmiből hozom össze a saját dolgaimat, ők viszont bedobtak egy sor nagyon állat hívószót, így érdekesnek bizonyult most ezekből kiindulni. Utána pedig elkezdtem megnézni a sorozatot. Miután elkészültünk a dallal, egy hét alatt megnéztem mind a négy évadot. És totálisan rákattantam, egyszerűen elbűvölt az egész. Maga a dal pedig a jobbjaink közé tartozik, és április környékén lát majd napvilágot valahogy a sorozaton keresztül. Utána pedig élőben is elkezdjük majd játszani, mert nagyon szeretjük."

Alább a teljes válogatás meghallgatható.

 

Hozzászólások 

 
-3 #2 nekem8 2015-03-19 17:12
Az Anthrax dala állatzsírkirály szupercsúcs, a mastodon pedig még mindig egy rakás szar. Na jó, csak nekem rohadtul nem jött be sose a zenéjük(nek nevezett zajongás). Ezért is hallgatok mást: Anthrax-ot (mielőtt még jönne vmelyik troll hogy: "ha nem tetszik hallgass mást paraszt".
Idézet
 
 
+4 #1 BSND 2015-03-19 11:06
Szerintem elég semmilyen lett az Anthrax dala. A Mastodon viszont jó!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.