Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Carnivore lesz a Body Count következő albumának címe

Június 17-én Budapesten lép fel a Body Count, akik még a tavalyi Bloodlust lemezt turnéztaják. Ice-T azonban egy friss interjúban elárulta: már a folytatáson kattog az agya.

0520bc

Elvileg már ősszel megkezdheti következő albumának felvételeit a Body Count. „Carnivore lesz a címe”, mondta a Loudwire-nek Ice-T a lemezről. „Kapják be a vegánok! Úgy vagyunk vele, hogy minden ragadozó menő! A viccet félretéve, természetesen semmi baj a vegánokkal, csak olyan érzékeny manapság mindenki, hogy mi azt mondjuk, ragadozók vagyunk.”

Mindez egyébként nem azt jelenti, hogy a csapatnál már hegyekben állnak az új témák: a rapper szerint egyelőre kizárólag a lemez címe van meg. „Még egy sor szövegünk sincs. De minden album a címmel kezdődik nálunk, a Bloodlust is így indult. Talán szeptemberben indulhatnak a felvételek”, mondta Ice, aki azt is elárulta: ezúttal is felbukkan majd egy sor illusztris vendég a dalokban. „Chris Barnes a múltkor azt mondta, megöl, ha nem szerepelhet a következő lemezen. Korábban én is dolgoztam a Six Feet Underrel. És egy olyan embert nem szívesen dühítenék fel, mint ő, hiszen pontosan tudom, hogy tényleg felboncolna, vagy valami ilyesmi. Úgyhogy várható a lemezre némi death metal is az eredeti Cannibal Corpse nyomdokain.”

A Body Count június 17-én a Budapest Parkban koncertezik a Powerflo és az Astroid Boys társaságában. Részletek itt.

 

Hozzászólások 

 
+5 #2 lambertkoma 2018-05-22 07:02
Örülök, hogy Dennis Vincent (Steel Prophet) és Juan Garcia (Agent Steel) végre meg tud élni a zenélésből. És annak is, hogy Ice mester 60 felé megint metalkodik
Idézet
 
 
+3 #1 Tulus 2018-05-21 13:15
Nem pihennek a fiúk :)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.