Shock!

április 16.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Cáfolja a Rush, hogy Lee és Lifeson közös zenekart alapítana

Két helyről is cáfolták a Rush köreiből, hogy Alex Lifeson és Geddy Lee LeeLifeson néven tervezne közös munkát a jövőben. Utóbbi hírt az elismert rádiós, Eddie Trunk dobta be a köztudatba pár nappal ezelőtt.

0522rush

Hivatalos helyről cáfolták Eddie Trunk értesüléseit, amelyeket egy rádióműsorban mondott el nemrég, majd utána saját maga is igyekezett spekulációként feltüntetni. A DJ akkor azt mondta, Alex Lifeson és Geddy Lee kettesben, a visszavonult Neil Peart nélkül akarnak tovább zenélni LeeLifeson néven. „Eddie Trunk a barátunk, szeretjük, de amit mondott, a magánvéleményének tekinthető, találgatás, és nem tényeken alapult”, mondta a Sixx Sense rádióműsorban Meg Symsyk, a Rush szóvivője. „Ha és amennyiben Alex és Geddy úgy dönt, hogy közösen zenél tovább, tőlük érkezik majd a bejelentés, nem pedig harmadik személytől.”

Szintén megszólalt az ügyben Donna Harper, korábbi amerikai rádiós, aki a ’70-es években nagyon sokat tett a Rush amerikai áttörése érdekében, és a mai napig bizalmas, baráti viszonyt ápol a zenekar tagjaival. „Megkérdeztem Alexet a neten terjedő pletykákról, és elmondta: nincs szó semmiféle LeeLifeson-együttműködésről”, írta a Facebookon Harper. „Geddy és Alex természetesen szoros kapcsolatban állnak egymással, de mindketten nagyon elfoglaltak a saját projektjeikkel, és a közeljövőben egyikük sem tervez zenekart alapítani vagy turnézni. Ahogy Alex mondta nekem, a pletykák csak pletykák.”

Vagy nem. Előbb-utóbb kiderül…

 

Hozzászólások 

 
#1 Het 2017-09-02 16:34
Pedig Portnoy biztos beszállna :)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.