Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

C.O.C.: Reed Mullin kórházban, két buli elmaradt

Két koncertet is le kellett mondania a nemrég Budapesten is fellépett, trió felállású Corrosion Of Conformitynek, miután Reed Mullin dobos július 23-án, Pittsburghben rosszul lett, és nem tudott színpadra lépni. A zenekar a másnapi Traverse City-beli bulit is törölni kényszerült, miután Mullint bent tartották a kórházban.

„Annyit tudunk, hogy a flinti bulink előtt Reed kidőlt a hőségtől", kommentálta a történteket a zenekar másik két tagja, Mike Dean basszusgitáros/énekes és Woody Weatherman gitáros. „Már jobban van, és remélhetőleg hamarosan kiengedik. Reméljük, gyorsan felgyógyul, és olyan hamar folytathatjuk a turnét, ahogyan csak lehet."

Június 18-án Bilbaóban, a Kristonfesten 2001 óta először egy színpadon állt a Corrosion Of Conformity legsikeresebb felállásának négy muzsikusa, a bandát jelenleg alkotó Dean –Weatherman – Mullin trió, illetve Pepper Keenan énekes/gitáros. A kvartett a klasszikus Blind album Vote With A Bullet dalát nyomta el közösen.

A C.O.C. hármas magja évek hosszú szünete után tavaly júliusban állt újra színpadra, hogy így ünnepeljék meg a klasszikus Animosity lemez 25. születésnapját. A csapat a koncerteken a korai éra gyors, zúzós dalaira koncentrált a '90-es évek albumai helyett, amiben nyilván az is szerepet játszott, hogy a legsikeresebb felállásból egyedül az énekes/gitáros Keenan nem vett részt az újjáalakulásban. Pepper az utóbbi években szinte kizárólag a Downnal foglalkozott, és köztudott volt, hogy Reed Mullin 2001-es kilépése a C.O.C.-ből kettejük feszült viszonyára volt visszavezethető. Most azonban úgy látszik, a felek között immáron tényleg nincs harag, és belátható időn belül vélhetően tényleg létrejöhet a nagy négyes összeborulása is. „Most ezt a hármas dolgot csináljuk, és lemezt is készítünk így, de azt hiszem, utána ismét összejöhet a négytagú felállás is Pepperrel. Mindannyian meg szeretnénk csinálni ezt, ha elérkezik hozzá az idő, de most egyelőre trióban nyomjuk", nyilatkozta még tavaly Weatherman.

A zenekar június 28-án Budapesten is fellépett.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.