Shock!

április 28.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Bush: „Agyilag már dalszerzési üzemmódban vagyok”

John Bush saját bevallása szerint már szívesen nekiállna a következő Armored Saint albumnak, ami nem is csoda, hiszen az egykori Anthrax torok az utóbbi két évben nem nagyon csinált érdemleges dolgokat. Az énekes már arról is beszélt egy interjúban, milyennek szeretné hallani a Los Angeles-i kultikus heavy metal banda következő lemezét.

„Már gondolkodtam új ötleteken, van is belőlük pár”, mondta Bush a KNAC rockrádió weblapjának. „Írogattam már le magamnak szövegötleteket, kulcsszavakat, ha úgy tetszik, amikből később simán lehetnek dalcímek vagy konkrét sorok is, de Joey-val egyelőre még nem ültünk neki kidolgozni ezeket az elképzeléseket. Nem is tudom, neki vannak-e ötletei. Néha beszélünk arról, hogy csináljunk valamit, és tudjuk, hogy amennyiben így teszünk, annak inkább előbb kell megtörténnie, mint később – már csak azért is, mert a La Razatíz évvel a Revelation után jelent meg, ami szintén tíz évvel követte a Symbol Of Salvationt. Nyilván közben dolgoztam az Anthraxszel is, meg minden mással is foglalkoztam, de nem hinném, hogy ha tízévente adsz ki lemezt, akkor azzal jelent tudsz lenni a színtéren… Nekem már vannak ötleteim, amiket szeretnék megvalósítani, és szeretnék is csinálni valamit.”

Bush már azt illetően is rendelkezik bizonyos elképzelésekkel, milyen lehetne a következő Armored Saint album. „Szerintem a La Raza megágyazott nekünk ahhoz, hogy valami még epikusabbat és nagyobb szabásút készítsünk, akár más hangszerekkel is. Valami olyat, ami grandiózusan szólal meg. Valami ilyesmit szeretnék megvalósítani az új lemezen, de még nem tartunk itt. Azt tudom, hogy agyilag én már dalszerzési üzemmódban vagyok.”

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.