Shock!

február 19.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Budapesten a Life Of Agony és a Static-X közös turnéja

1213loasxRövid, közös nyári turnén vesz részt Európában a Life Of Agony és a Static-X. A két zenekar Budapesten is fellép.

Augusztus 4-én közös, társult főzenekari koncertet ad a Dürer Kertben a Life Of Agony és a Static-X. A két csapat mindössze öt közös bulit nyom jövő nyáron Európában, ezek közül nyerte meg Budapest a legkeletibb állomást.

A Life Of Agony nemrég megjelent új lemeze, a The Sound Of Scars turnéjának keretében játssza majd a koncerteket. Mina Caputóék visszatérő vendégnek számítanak Magyarországon, a turné másik főattrakciója, a Static-X azonban még soha nem játszott nálunk. Persze tény, hogy a banda idei újjáéledése eléggé megosztotta a rajongókat, hiszen a mikrofonnál egy hivatalosan mindmáig meg nem nevezett frontember, Xer0 áll a 2014-ben elhunyt Wayne Static helyén. A maszk mögött a szakmabeliek és a rajongók egyaránt Edsel Dope-ot, a Dope énekesét sejtik. Őt leszámítva azonban a felállás megegyezik a zenekar első nagylemezét, az 1999-es Wisconsin Death Tripet jegyző leosztással.

Részletek itt.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.