Shock!

szeptember 26.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Budapesten a Life Of Agony és a Static-X közös turnéja

1213loasxRövid, közös nyári turnén vesz részt Európában a Life Of Agony és a Static-X. A két zenekar Budapesten is fellép.

Augusztus 4-én közös, társult főzenekari koncertet ad a Dürer Kertben a Life Of Agony és a Static-X. A két csapat mindössze öt közös bulit nyom jövő nyáron Európában, ezek közül nyerte meg Budapest a legkeletibb állomást.

A Life Of Agony nemrég megjelent új lemeze, a The Sound Of Scars turnéjának keretében játssza majd a koncerteket. Mina Caputóék visszatérő vendégnek számítanak Magyarországon, a turné másik főattrakciója, a Static-X azonban még soha nem játszott nálunk. Persze tény, hogy a banda idei újjáéledése eléggé megosztotta a rajongókat, hiszen a mikrofonnál egy hivatalosan mindmáig meg nem nevezett frontember, Xer0 áll a 2014-ben elhunyt Wayne Static helyén. A maszk mögött a szakmabeliek és a rajongók egyaránt Edsel Dope-ot, a Dope énekesét sejtik. Őt leszámítva azonban a felállás megegyezik a zenekar első nagylemezét, az 1999-es Wisconsin Death Tripet jegyző leosztással.

Részletek itt.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.