Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Búcsút intett az In Flamesnek Daniel Svensson

1108svenssonTizenhét hosszú év után kilépett az In Flames soraiból Daniel Svensson dobos. A döntés mögött semmiféle dráma nem húzódik meg: az ütős, aki ebben a hónapban ünnepli 38. születésnapját, egyszerűen csak több időt szeretne tölteni a családjával a jövőben.

„Elérkezett az idő lapozni egyet", áll Svensson közleményében. „Úgy döntöttem, az aktuális turné végeztével lezárom életem In Flamesről szóló fejezetét. Fantasztikus utazáson vehettem részt, és szeretnék a lehető legnagyobb köszönetet mondani Andersnek, Björnnek, Peternek, Jespernek és Niclasnak azon tizenhét (!) év nagyszerű emlékeiért és tapasztalataiért, amelyeket együtt élhettünk meg. Nehéz búcsút inteni nekik, hiszen a második családomnak számítanak, de mostantól szeretnék több időt tölteni azokkal, akik a legfontosabb emberek az életemben: a feleségemmel, illetve a három lányommal. Talán többetekkel is találkozom majd, mert a naygon közeli jövőben beindítom a saját sörfőzdémet – ez olyasmi, amiért ugyanolyan szenvedélyesen tudok lelkesedni, mint az In Flames iránt. A zenekarban játszó barátaimnak, a stábnak és mindenkinek, aki az In Flamesért dolgozik, csakis a lehető legjobbakat kívánom, nektek, rajongóknak pedig hatalmas köszönet jár azért a támogatásért, amit nyújtottatok ezekben az években."

A pályáját a Sacrilege-ben, illetve a Diabolique-ban kezdett Svensson 1998-ban került be az In Flames soraiba, amikor az addig doboló Björn Gelotte gitárra váltott, és azóta folyamatosan a zenekar tagjaként tevékenykedett. Játéka a banda nyolc sorlemezén hallható, lehetséges utódja személyéről egyelőre nem tudni semmit.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.