Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Bónuszdallal, feljavított hangzással jön ki újra a Subscribe első albuma

Jövőre lesz tizenöt éve, hogy megjelent a Subscribe első albuma, a Sanity Has Left The Building. A zenekar ennek alkalmából újra kiadja az albumot újrakevert és maszterelt verzióban decemberben.

1120subi

December 7-én jelenik meg a Subscribe első albumának újrakiadása dupla vinylen, egy héttel később pedig digitális formátumban is. Az anyag különlegessége a sokkal frissebb hangzáson felül, hogy egy 2003-ban rögzített, de akkor ki nem adott dalt is tartalmaz Back Door címmel. „Fontos tudnotok, hogy ez nem csak egy szimpla újrakiadás vinylen, és még csak nem is egy szokványos remasterelt anyag", mondják a srácok. „A lemezt a mi Atishunk sávról sávra, teljes egészében újraeditálta, keverte és masterelte, hogy tizenöt év után végre úgy szólaljon meg az anyag, ahogy azt mi annak idején megálmodtuk. Bár a dalok hangzása a lehető legfrissebb, mégsem cseréltünk le, vagy játszottunk újra egyetlen hangsávot sem."

Ezen felül a zenekar készül egy lemezmegjelenő és -dedikáló bulival is december 6-án, 19 órától a Robotban. Részletek mindenről itt.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.