Shock!

július 05.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Bombameglepetés: női énekessel folytatja az L.A. Guns!

A Metal Sludge értesülései szerint Dilana Robichaux lett a Tracii Guns-féle L.A. Guns új énekese. A dolog két szempontból is érdekes: egyrészt mert egy nőről van szó, másrészt mert Dilana azelőtt a CBS valóságshowja, a Rock Star: Supernova résztvevőjeként vált ismertté Amerikában.

„A helyzet alapos elemzése és mindenféle eltérő vélemény után Dilana lett az L.A. Guns új énekese", kommentálta a döntést Tracii Guns, aki szerint az énekesnő olyan lélekkel töltötte meg a meghallgatásán a banda régi dalait, amilyet a sokat tapasztalt gitáros még soha korábban nem hallott. Dilana Otis Redding These Arms Of Mine klasszikusa után a One More Reason, a Never Enough és a The Ballad Of Jayne előadásával győzte meg az L.A. Guns tagságát arról, hogy ő a megfelelő választás. „Mindannyian tisztában vagyunk vele, hogy tökös és egyben roppant kockázatos lépésről van szó, de ugyanakkor nagyon jó érzéseink vannak vele kapcsolatban. Nyilván lesznek emiatt változások a koncertprogramban, de azt is remélem, hogy hamarosan nekiállhatunk az új dalok megírásának is, majd pedig olyan hamar felveszünk némi friss rock'n'rollt, amint az lehetséges!", mondja Tracii.

Jizzy Pearl (lásd még Love/Hate, Ratt satöbbi) szeptemberben hagyta ott a Tracii vezette L.A. Gunst, a hírek szerint békés és barátságos körülmények között. Jizzy először 1999-ben énekelt a bandában, és szerepelt is a Shrinking Violet lemezen. Szintén az ő hangja hallható azon az Acoustic Gypsy Live című akusztikus koncertalbumon, amit ebben a hónapban adott ki a Favored Nations Entertainment.

Őszintén kíváncsiak leszünk, mire jut majd Tracii egy hölggyel a fronton!

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.