Shock!

május 02.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Body Count: jövő hónap végén érkezik a Bloodlust!

bodycount_cMárcius 31-én jelenik meg a Body Count új albuma, a Bloodlust. A lemezen nemcsak Max Cavalera és Dave Mustaine, hanem Randy Blythe is szerepelni fog.

Március utolsó napján jelenik meg a Body Count új lemeze, a 2014-es Manslaughter Will Putney (Miss May I, Upon A Burning Body) producerrel készített folytatása a Century Mediánál. „A Manslaughterrel teszteltük a klímát, és mind a rajongók, mind a kritikusok nagyszerűen fogadtak bennünket", mondta még pár hónapja Ice-T az anyagról. „Most tehát elérkezett az idő, hogy odategyük magunkat, leszállítsunk egy még erőszakosabb albumot a Body Count hamisítatlan stílusában. Will Putney olyan, mintha a csapat tagja lenne, elképesztően jó füle van, és azért jó producer, mert a zenekar hangzásának lényegét sikerült megragadnia. Amint megírtunk egy újabb dalt, rajta a sor, hogy elérje: még jobban szóljon. Segít nekünk a megfelelő pályára állítani a dolgokat, és már most várjuk, hogy ismét vele dolgozhassunk."

A Bloodluston több vendég is felbukkan: egyikük Max Cavalera lesz az All Love Is Lost című szerzeményben, de Dave Mustaine is felnyomott az anyagra egy szólót, ami már csak azért is adta magát, mert már most tudni lehet, hogy a Body Count sokat koncertezik majd a Megadeth vendégeként 2017 folyamán. A napokban bejelentett harmadik illusztris vendég Randy Blythe, a Lamb Of God frontembere lesz.

 

Hozzászólások 

 
+3 #2 Tulus 2017-02-07 15:03
Ez kemény lesz, mint a szar. A Manslaughter is fasza volt, de könnyen megleehet, hogy ez mégjobb lesz \m/

Talk shit, get shot \m/
Idézet
 
 
+3 #1 Kötelezőnév 2017-02-07 14:24
Remélem jól odateszik magukat a niggerek...
A legutóbbi lemez is jól sikerült.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.