Shock!

június 13.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Blood Red Halo: még egy dal a Trail Of Tears visszatérő EP-jéről

Több mint egy évtizednyi szünet után, május végén új minialbumot jelentet meg a Trail Of Tears. A norvég szimfo-gót metálosok máris bemutatták a Winds Of Disdain második dalát.

0402tot

trailoftears_cJó rég nem hallhattunk a norvég Trail Of Tearsről, de most újjáéledt a zenekar, méghozzá új fronténekesnővel, a Sireniából ismert Ailyn Giménez Garciával a mikrofonnál. Az alapító Ronny Thorsen hörgős mellett a felállást Runar Hansen gitáros, Nicolay Jørni Johnsen gitáros/billentyűs/programozó és Endre Moe basszer alkotja, a visszatérő EP pedig Winds Of Disdain címmel jelenik meg május 24-én, a The Circle Music gondozásában.

Az EP-re az alábbi dalok kerülnek:

01. Winds Of Disdain
02. Take These Tears
03. No Colours Left
04. Blood Red Halo

A címadó szerzemény már ismert, most a Blood Red Halo is meghallgatható. A minialbum megjelenését nem sokkal később egy teljes nagylemez is követi, de emellett a korábbi lemezek is mind kijönnek majd vinylen. A sor természetesen az 1998-as Disclosure In Red debüttel kezdődik majd.

 

Hozzászólások 

 
#1 ProgFan 2024-05-20 10:00
Ez igazi norvég gothic metalra sikeredett, mint az évezred kezdetén megjelenő albumok. Eléggé a korai Tristania/Sirenia/ToT vonalra hajaz.

Piszok jó hangulata van, Ailyn hangja továbbra is lenyűgöző, emlékezetesek a témák is. Igazából ezzel nagyon nem lőnek most mellé, csak meg kell turnéztatni kicsit és el fog jutni a célközönséghez, perpillanat amúgy sincs olyan sok banda már ezzel a stílussal sajnos.
Szóval szórítok nekik, meg kíváncsian várom 26-án az anyag maradék részét is. Shock!-on szívesen olvasnék róla 1 rövid ismertetőt.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.