Shock!

május 02.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Bizonytalan az elmaradt Morbid Angel-koncert pótlása

Egyelőre nincs szó arról, hogy pótolná az elmaradt decemberi európai turnét a Morbid Angel. Így a Concerto Music minden jegytulajdonosnak visszatéríti a belépő árát a december 3-ára tervezett, de lefújt budapesti fellépésre.

0524ma

„Mivel az elmaradt turné, benne a december 3-i budapesti fellépés pótlásáról nem érkeztek eddig információk, a Concerto Music minden jegytulajdonosnak visszatéríti a jegyárat. Az online vásárolt jegyek automatikusan visszatérítésre kerülnek a vásárló bankszámlájára a Barba Negra és Tixa jegyterjesztők jóvoltából. A személyesen vásárolt, fizikai jegyek visszaváltásának határidejét meghosszabbítva, december 3-ig van mód megtenni, a vásárlás helyszínén”, tette közzé az eredetileg december 3-ára tervezett, majd elmaradt Morbid Angel-koncert kapcsán. A cég később egy kommentre válaszolva azt is egyértelművé tette: ha valaki nem váltja vissza a belépőt, az érvényes lesz egy esetleges későbbi bulira, „csak nem biztos, hogy lesz legközelebb, legalábbis nincs szó róla.” A menedzsment korábbi közleménye szerint egyébként útlevélproblémák miatt kellett elhalasztani a teljes európai turnét, amiért minden érintettől elnézést kértek.

morbidangel_cA zenekar új lemezét egyébként a UDR kiadó hozza ki Kingdoms Disdained címmel december 1-jén, azaz most pénteken. Az utóbbi évek során mindenki kicserélődött a csapatban Trey Azagthoth mellett: a régről ismert Steve Tucker basszer/énekessel, Scott Fuller dobossal és Dan Vadim Von gitárossal felálló csapat Erik Rutan producerkedése mellett készítette el az anyagot. Tucker már jó néhány hónappal ezelőtt leszögezte: az új album biztosan nem olyan lesz, mint a 2011-es, rengeteg vitát kiváltó Illud Divinum Insanus. „Amikor belekezdtünk a munkába, csak arról volt szó, hogy írunk egy albumot, de olyat senki sem mondott, hogy most ebbe és ebbe az irányba kellene mennünk”, vázolta a folyamat lényegét az énekes/basszer. „Vannak bizonyos dolgok, amik nyilvánvalóak. Mármint én death metalos arc vagyok – ha szerepelek egy lemezen, az biztosan death metal lesz. Most is valami új, valami friss született a kezeink alatt, de vérbeli Morbid Angelről beszélünk. Igazság szerint nem közelítettünk nagyon másképp a mostani lemezhez, mint a korábban velem készített anyagokhoz, kivéve mondjuk a Formulas Fatal To The Flesht, mert ott Trey írta a zenét és a szövegeket is. Most inkább úgy dolgoztunk, mint a Gateways To Annihilation idején, amikor szintén mindenki hozzájárult a végeredményhez. Trey is írt dalokat, én is írtam dalokat, és Scotty is hozott ötleteket. Oda-vissza passzolgattuk egymásnak a témákat, a végén pedig mindig összeállt egy Morbid Angel-dal. Tényleg vérbeli Morbid Angel lesz a lemez.”

A távozott David Vincent és Tim Yeung nemrég Budapesten koncertezett az I Am Morbiddal, beszámolónkat itt olvashatod.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.