Shock!

április 28.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Biohazard: itt egy újabb dal, de csúszik a megjelenés

Mint azt bizonyára mindenki észrevette, a szeptember 27-ére kitűzött hivatalos dátum ellenére sem a fájlcserélőkre nem került ki a Biohazard új lemeze, sem a boltokba nem szállították ki a Reborn In Defiance-et, aminek alapos oka van: a Nuclear Blast január 20-ára tolta a brooklyni hardcore/metalosok sajátos körülmények között készült visszatérő anyagának kiadását.

Egyelőre nem tudni pontosan, miért csúsztatták el a megjelenést, mint ahogy azt sem, hogy az Egyesült Államokban melyik kiadó gondozza majd az anyagot. Ennél persze sokkal izgalmasabb kérdés, ki kerül a nemrég távozott Evan Seinfeld énekes/basszusgitáros helyére, az utód ugyanis továbbra sincs meg. A banda három tagja, Billy Graziadei gitáros/énekes, Bobby Hambel gitáros és Danny Schuler dobos az ősz folyamán meghallgatásokon vadássza az ideális jelöltet. A már ismert Reborn után egyébként alább a második friss Biohazard dal is lecsekkolható Vengeance Is Mine címmel.

Miközben társai az utódját keresik, Evan sem pihen: miután nemrég énekesként csatlakozott a Los Angeles-i Attika7 nevű csapathoz, máris nagyban dolgoznak debütáló albumukon. Ha minden a terveknek megfelelően alakul, az anyag már idén kijöhet, megelőzve ezzel az új Biohazard lemezt is – a jelen állás szerint az utolsót, amin Evan hangja hallható...

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.