Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Billboard Top 200: örülhet a Black Veil Brides, az At The Gates és az Obituary is

0903bvbAz amerikai listák tizedik helyén kezdett a kaliforniai Black Veil Brides új nagylemeze. Nyilván nem ennyire, de azért jó nyitást produkált a tengerentúlon az At The Gates és az Obituary is.

30 ezer példányban kelt el a Black Veil Brides új, Bob Rockkal készített, simán csak a csapat nevét viselő lemeze az Egyesült Államokban a megjelenés hetében, ami a Billboard-lista tizedik helyére bizonyult elegendőnek. Ez némi visszaesést jelent a legutóbbi Wretched And Divine: The Story Of The Wild Ones eredményeihez képest, hiszen abból 42 ezret passzoltak el a nyitóhéten, és ez a hetedik helyezésre bizonyult elegendőnek.

A hét másik két billboardos belépője lényegesen fajsúlyosabb muzsikában utazik Andy Biersackéknál. Az egyikük a svéd At The Gates, akik karrierjük során első ízben kerültek be a Billboard Top 200-ba a visszatérő At War With Realityvel, amelyből 7700 ment el az Egyesült Államokban, és ezzel az 53. helyen indított. Az első száz közé még a floridai Obituary sem került be azelőtt soha: a szintén hosszabb szünet után kiadott Inked In Blood 5200 példányban fogyott egy hét alatt, ami a 75. helyre bizonyult elegendőnek. Mindez abszolútértékben is jelentős előrelépés a legutóbbi Darkest Dayhez képest, amelyből csak 1200 ment el az első héten, és még a Top 200-ba sem került be.

 

Hozzászólások 

 
+17 #1 trey 2014-11-06 10:37
hu de pofan tudnam verni ezeket a black veil birde-osokat igy ranezesre. persze szeemt vagyok es eloiteletes es fogalmam sincs milyen emberek es mennyire kedvesek, joszivuek es melyerzesuek, de utnivaloan magamutogatonak es faszkalapnak tunnek. sajnalom hogy ilyen rogton itelo vagyok
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.