Shock!

április 29.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Billboard Top 20: tarol a Volbeat, magabiztos a Hellyeah

0516volbeatKarrierje legjobb eredményeivel került az amerikai listák élbolyába a Volbeat. A Hellyeah új nagylemeze szintén hozta a zenekar szokásos formáját.

51 ezer példányban kelt el a nyitóhéten az Egyesült Államokban a Volbeat új lemeze, a Seal The Deal & Let’s Boogie, így a dán csapat a Billboard-lista negyedik helyén kezdett. Ez az eddigi legjobb eredményük a világ legnagyobb zenei piacán, hiszen a legutóübbi, 2013-as Outlaw Gentlemen & Shady Ladies 39 ezer példánnyal kezdett a kilencedik helyen. Az új album egyébként mindenütt komoly sikernek ígérkezik: elődjéhez hasonlóan ismét az élen nyitott Németországban, de máris vezeti a listákat Belgiumban, Finnországban, Dániában és Svédországban is.

Szintén jó kört futott a Hellyeah a friss Unden!able-lel, amely 21 ezres eladással kezdett a tizennyolcadik helyen az Államokban. Ez nagyjából az előző lemezek eredményeire rímel, hiszen a tavalyelőtti Blood For Blood 17 ezer példánnyal lett szintén tizennyolcadik, az azt megelőző Band Of Brothers 19 ezres forgalma pedig a tizenkilencedik helyre volt jó a maga idejében. Vinnie Paulék eddig minden lemezükkel bekerültek az amerikai Top 20-ba.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.