Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Big Four: Scott Iannek ezúttal nem kell betörnie a Yankee Stadionba

Ahogy azt már Lars Ulrich a múlt heti kaliforniai koncert után is belengette, a Big Four az Egyesült Államokban sem áll meg egy bulinál, bár komplett turnét nem terveznek. Az azonban már biztos, hogy szeptember 14-én New Yorkban, a legendás bronxi Yankee Stadionban játszik a Metallica, a Slayer, a Megadeth és az Anthrax.

A Yankee Stadion az Egyesült Államok egyik leghíresebb baseball-stadionja, történetében ritka kivételt képeznek azok az események, amik nem sportmérkőzések voltak: az első koncertre tavaly ősszel került sor itt, amikor Eminem és Jay-Z léptek színpadra. A helyre nagyjából 60 ezer néző fér be, és a kaliforniai, illetve európai Big Four bulik nézőszáma alapján alighanem ez az esemény is közelíti majd a teltházat.

A zenekarok közül a szeptemberben új lemezzel jelentkező Anthraxnek van némi előtörténete a helyszínnel kapcsolatban, igaz, nem a 2006-ban felhúzott új, hanem a korábban ettől pár sarokra álló régi Yankee Stadionnal. A fanatikus New York Yankees drukker Scott Ian gitáros a '90-es évek második felében komoly botrányt okozott azzal, amikor egy görbe éjszaka során engedély nélkül, heccből behatolt a létesítménybe, hogy elhozzon magának valami relikviát. A gitáros csak a híres rádiós, Howard Stern közvetítésével úszta meg az esetet komolyabb következmények nélkül, no meg azért, mert a csapat tulajdonosának fia véletlenül Anthrax rajongó volt.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.