Shock!

március 03.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Biff szívműtétje miatt összes idei fellépését törölte a Saxon

Minden idén hátralévő koncertjét lemondta a Saxon. Biff Byford énekesnek a jövő héten szívműtétje lesz, lábadozása pedig átnyúlik 2020-ba is.

0801saxon

Nyolc koncertje lett volna még idén a Saxonnak Európában, illetve Latin-Amerikában, ám a zenekar törölni kényszerült a bulikat, miután Biff Byfordnak egy szívprobléma miatt sürgősen kés alá kell feküdnie. A műtétet már jövő héten végrehajtják, így a csapat ebben az évben már semmiféle aktivitást nem vállal, legközelebb jövő március végén állnak színpadra Londonban. A most törölt koncertek egy részét bizonyosan újrakötik.

„Műtétre van szükségem már a jövő héten”, mondja a 68 éves frontember. „Ezen túlmenően nem igazán tudok mit mondani. Sajnálom, hogy csalódást kell okoznom mindazoknak, akik azt tervezték, hogy megnéznek bennünket. Tisztában vagyok vele, hogy az emberek a világ minden részéről nekiindulnak a bulik kedvéért, de nem tudok mit tenni, szóval kérem, kívánjatok nekem szerencsét, és küldjetek pozitív energiákat. Optimistán kell állnunk ehhez az egészhez, és remélhetőleg olyan erősen térek vissza, mint azelőtt.”

 

Hozzászólások 

 
#1 Gábor 2019-09-21 20:32
Huh... Egy kalappal, Biff papa... ez nem játék.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.