Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Beugró szólógitárossal érkezik Budapestre a Fates Warning

0821fwOktóber 16-án, a Livesound szervezésében ismét Budapesten lép fel a connecticuti Fates Warning. A kilenc évnyi lemezínség után a napokban új albumot megjelentetett progresszív metal császárok soraiban azonban a teljes turnéról hiányozni fog majd Frank Aresti gitáros, a klasszikus felállás egyik oszlopa, aki sokévnyi szünet után jó tíz évvel ezelőtt keveredett vissza Jim Matheosékhoz.

„Frank éppen akkor kezdett egy új munkahelyen, amikor készítettük a lemezt és a hozzá kapcsolódó dolgokat”, magyarázta Ray Alder énekes a San Antonio Metal Music Examinernek Aresti hiányát. „Emellett pedig meg is házasodott, és Kaliforniába költözött. Megpróbálkoztunk összeegyeztetni a dolgokat, de végül nem jött össze. Mindenesetre nincs harag vagy ilyesmi, csakis a legjobbakat kívánjuk neki. Pontosan tudjuk, hogy a következő néhány turnén megint itt lesz velünk.”

Aresti helyén Mike Abdow játszik majd az aktuális dátumokon, így az október 16-ai budapesti koncerten is. Az A38 Hajón a norvég progger Divided Multitude lép színpadra a Fates Warning előzenekaraként, akik idén tavasszal adták ki ötödik soralbumukat Feed On Your Misery címmel. A budapesti buli részletei itt találhatók, aki pedig duplázni szeretne, másnap Pozsonyban is megnézheti a párost.

A Darkness In A Different Light lemezről hamarosan kritikát közlünk, és nemsokára Joey Vera basszusgitárossal készített interjúnkat is elolvashatod.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.