Shock!

április 17.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Beugró dobossal turnézik Európában az Overkill

0417overkillTegnap este rögzítette speciális jubileumi DVD-jét az Overkill, ám a banda dobosa, Ron Lipnicki nem szerepel majd a kiadványon: helyére Eddy Garcia, a zenekar hangtechnikusa, a texasi Pissing Razors egykori ütőse ült be.

Eddy Garciával nyomja le aktuális európai turnéját az Overkill, miután Ron Lipnickinek otthon kellett maradnia bizonyos nem részletezett családi okokból kifolyólag. Mindennek azért van különleges jelentősége, mert a csapat az április 16-ai oberhauseni koncertjet profi stábbal rögzítette: ezen a bulin teljes egészében eljátszották a tavaly harminc éve megjelent Feel The Fire-t és az idén huszonöt éve megjelent Horrorscope-ot. A felvétel később DVD-n is meg fog jelenni, és eleve a Nuclear Blasttől származott hozzá az ötlet – ebből fakadóan egyszeri alkalomról van szó, az Overkill a többi turnéállomáson hagyományos programot tol. Garcia a 2012-es 70000 Tons Of Metal hajófesztiválon már játszott korábban dobosként a csapattal.

Az Overkill év elején már feldemózta a 2014-es White Devil Armory folytatásának javarészét is. Az új lemez megjelenése október környékén várható.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.