Shock!

április 29.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Bemutatta új albumának első dalát a Leecher

Hamarosan új nagylemezzel jelentkezik a hazai csellómetalos Leecher. A zenekar most bemutatta a majdani album első dalát, a Messengers Of Feart.

0808leecher

Októberben az olasz Blodiga Sklad társaságában turnézott Európában a Leecher, akik ezzel végleg letudták a két évvel ezelőtti Sightless népszerűsítését, és most ráfordulnak a következő albumra. Az első hírmondó egy Messengers Of Fear című friss szerzemény, amelynek klipje az októberi turné, a stúdiómunka és a dal élő előadásának legjobb pillanatait egyaránt megörökíti. A felvételek Strasser György jóvoltából a törökbálinti B-MONITOR Stúdióban zajlottak, a hangzásért pedig Frank Pitters (Silverlinemusic) producer és hangmérnök felelt. A dalban hallható Axuruk Kaleniuk, a Blodiga Skald zenekar hörgősének hangja is. A FemMe fesztivál videóit Hendrik Schroeder, a bolgár koncert videóit pedig Kiril Gruev készítette.

A csapat egyelőre cím nélküli új albumának elkészítése november 22-éig még megtámogatható egy Indiegogo-kampány keretében. Részletek itt.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.