Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Bemutatta első szerzeményét a Doogie White-tal felálló Alcatrazz

0604alcatrazzBemutatta első új dalát Doogie White énekessel az Alcatrazz. A zenekar a mostani állás szerint két verzióban is továbbmegy.

Tavaly jelent meg az Alcatrazz visszatérő albuma, a Born Innocent, ám év végére összekavarodtak a dolgok a csapat körül. A hangszeres szekció, vagyis Jimmy Waldo, Joe Stump, Gary Shea és Mark Benquechea Doogie White énekessel folytatja Graham Bonnet helyén: a döntés hátterében a zenekar menedzsere, Giles Lavery, illetve Bonnet frontember nézeteltérései álltak, a legendás énekes ugyanis nem volt hajlandó tovább együtt dolgozni Laveryvel, társai viszont továbbra is a menedzserrel szerették volna intézni a dolgaikat. Miután a banda bejelentette, hogy White-tal mennek tovább Alcatrazzként, Bonnet a közösségi médiában leszögezte: eszében sincs feladnia saját gyermekét. „Továbbra is felvételeket készítek és koncertezni fogok az Alcatrazz zenekarral”, írta Graham. „Én vagyok az alapító, a fő dalszerző, és ez mindig is így volt, mióta csak ’83-ban létrejött a csapat.”

A White-tal felálló banda máris előrukkolt első dalával, amely a Turn Of The Wheel címet kapta. Ezt ősszel követi majd egy komplett nagylemez.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.