Shock!

június 20.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Bemutatta első szerzeményét a Doogie White-tal felálló Alcatrazz

0604alcatrazzBemutatta első új dalát Doogie White énekessel az Alcatrazz. A zenekar a mostani állás szerint két verzióban is továbbmegy.

Tavaly jelent meg az Alcatrazz visszatérő albuma, a Born Innocent, ám év végére összekavarodtak a dolgok a csapat körül. A hangszeres szekció, vagyis Jimmy Waldo, Joe Stump, Gary Shea és Mark Benquechea Doogie White énekessel folytatja Graham Bonnet helyén: a döntés hátterében a zenekar menedzsere, Giles Lavery, illetve Bonnet frontember nézeteltérései álltak, a legendás énekes ugyanis nem volt hajlandó tovább együtt dolgozni Laveryvel, társai viszont továbbra is a menedzserrel szerették volna intézni a dolgaikat. Miután a banda bejelentette, hogy White-tal mennek tovább Alcatrazzként, Bonnet a közösségi médiában leszögezte: eszében sincs feladnia saját gyermekét. „Továbbra is felvételeket készítek és koncertezni fogok az Alcatrazz zenekarral”, írta Graham. „Én vagyok az alapító, a fő dalszerző, és ez mindig is így volt, mióta csak ’83-ban létrejött a csapat.”

A White-tal felálló banda máris előrukkolt első dalával, amely a Turn Of The Wheel címet kapta. Ezt ősszel követi majd egy komplett nagylemez.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Wendigo - Budapest, Kultiplex, 2006. október 14.

 

Wendigo - Budapest, Wigwam, 2004. október 29.