Shock!

május 06.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Bemutatkozott a Slipknot új dobosa

Első koncertjét adta új dobosával a Slipknot. Az ütős személyét hivatalosan még nem fedték fel, de gyakorlatilag bizonyos, hogy a korábban valószínűsített zenészről van szó…

0426eloy

Április 25-én este mindössze néhány száz néző előtt adott exkluzív klubkoncertet a Slipknot a kaliforniai Pioneertownban, a Pappy + Harriet's nevű helyen. A show hivatalosan a csapat hétvégi, Las Vegas-i fesztiválfellépése előtti bemelegítésként funkcionált, ahol a Sick New World rendezvény headlinereként játszanak majd. A banda az idén huszonöt éve megjelent bemutatkozó nagylemez korszakát idéző kosztümökben, speciális szettel lépett színpadra, méghozzá első ízben a tavaly ősszel kirúgott Jay Weinberg utódjával. A belépő mindössze 9 dollárba került.

Bár a dobos személyét továbbra sem jelentették be hivatalosan, a felvételek is azt igazolják, amit előzetesen a szakmában valószínűsítettek: a csapat friss ütőse minden jel szerint a Sepulturából elcsábított Eloy Casagrande. Néhány felvétel alább máris megtekinthető a koncertről az új dobossal.

Corey Taylor énekes június 5-én, szólóban Budapesten koncertezik a Live Nation szervezésében, aktuális CMF2 lemezének turnéja keretében. A koncert helyszíne a Barba Negra Red Stage lesz. A budapesti koncertre jegyek a www.livenation.hu, www.funcode.hu és a www.rock1.hu oldalakon keresztül kaphatók, részletek itt.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.