Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Belladonna: „Nem biztos, hogy a Big Four bulik nélkül most itt lennék”

Meglehetősen furcsa hangvételű kijelentéseket tett Joey Belladonna egy friss interjúban, amikor az új Anthrax lemezről kérdezték, bár lehet, mindez csak azért bizarr, mert nem szoktuk meg a rockzenészektől az őszinte hangot. Belladonna szerint ugyanis korántsem biztos, hogy ma ő énekelne a bandában, ha nem jönnek össze a Big Four koncertek.

„Jó kérdés, itt lennék-e, ha nem jön a lehetőség a Big Four bulikon", válaszolta mindenféle kertelés nélkül Joey a Zoiks! kérdésére. „Komoly esélye van annak, hogy nem kértek volna meg enélkül a csatlakozásra, ami bizonyos szempontból szomorú. Sosem beszéltünk erről, de mindennek határozott esélye van, ami a maga módján ijesztő: belegondolsz, hogy egy teljesen máshonnan adódó lehetőség nélkül nem akartak volna bevenni a bandába. A pokolba is, nézzünk szembe a tényekkel: ha nincsenek problémáik a másik arccal (Dan Nelson – a szerk.), mentek volna maguktól előre a dolgok a lemezzel. Az én nevem fel sem merült volna."

Belladonna ugyanakkor igyekezett eloszlatni azokat a tévhiteket, amelyek szerint az irgalmatlanul erős Worship Music ehéten kiadott verziójára egy az egyben átemelték volna a Dan Nelsonnal már felvett témák alapjait. „Vannak a lemezen új dalok is: új felvételek, új gitárokkal, új basszustémákkal, természetesen új énekkel, három vagy négy nóta esetében a dobalapok is mások, a szólók pedig teljesen eltérnek a régebbiektől. A dalok struktúrája, akkordmenete nagyjából azonos, és itt-ott a hangszerelés is, de összességében szétszedtük és megint összeraktuk őket a munka során."

Az Anthrax amerikai idő szerint ma este játszik a New York-i Yankee Stadionban a Big Fourral.

 

Hozzászólások 

 
+3 #2 Draveczki-Ury Ádám 2011-09-14 15:27
1999 környékén Scotték akartak egy ilyen turnét, az akkori válogatásra fel is énekelt közösen a két arc egy Temptations feldolgozást, de aztán Joey állítólag elkezdte magát Ozzy Osbourne-nak képzelni, és túl sok pénzt kért. Így aztán a dolog kútba esett.
Idézet
 
 
+6 #1 robidog 2011-09-14 15:16
Tudjátok mi lenne az igazán zsírkirály ha ez a két színpatikus srác, és atom frontember együtt nyomná Bush + Belladonna! Az a helyzet hogy ilyen fantasztikus album tükrében mekkora lenne már! =)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.