Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Beindult az egykori Skid Row dobos pornókarrierje

Pornóvideóval jelentkezik Phil Varone, a Skid Row és a Saigon Kick korábbi dobosa, aki saját bevallása szerint több mint háromezer nővel volt együtt eddigi élete során. Varone tévés szerepléseinek köszönhetően ismert figura a tengerentúlon, és a néhai Peter Steele-hez hasonlóan ő is azon rockerek sorát gyarapítja, akik szerepeltek a Playgirl magazin címlapján.

„Baromi könnyű groupie-kat összeszedni, de még mindig komoly kihívásnak érzem a dolgot az összes lánnyal", mondja a Phil Varone's Secret Sex Stash című videó kapcsán a dobos. „Nagyon személyes, nyílt élményről van szó, amit sosem lehet megunni. A film kapcsán első ízben voltam együtt az ott szereplő öt csodálatos hölggyel, és minden percét élveztem a velük töltött együttléteknek. A szex életem legmeghatározóbb eleme, és mind a film, mind a weboldalam alaposan dokumentálja a folyamatos rendkívüli kalandjaimat. Meggyőződésem, hogy mindenkinek annyi partnerrel kellene lefeküdnie, ahánnyal csak lehet, és annyiféleképpen, ahogy csak lehet. A menyasszonyommal is nyitott kapcsolatban élünk."

Varone korábban több tévéműsorban és sorozatban is szerepelt az utóbbi években, így az Egyesült Államokban jól ismert figurának számít. A Miami Inkben, a Californicationben, a NUMB3RS-ben vagy Oprah Winfrey talk showjában egyaránt sokmillióan láthatták, de felbukkant a VH1 Sex Rehab With Dr. Drew műsorában is. Azonban utóbbi ellenére sem tartja magát szexfüggőnek. „Mindenre rá lehet húzni egy függőséget, de sosem tartottam magam szexmániásnak. A szex soha nem cseszte el az életem többi részét, és soha nem akadályozott abban, hogy magas szinten lássam el az egyéb feladataimat", mondja. Varone 2010 decemberében a Playgirl magazin címlapján és belívein is megmutatott mindent, amije csak van.

Az idén 44 éves dobos a kultikus hard rock/metal banda, a jobb sorsra érdemes Saigon Kick alapító tagjai közé tartozott, majd a feloszlás után 2000-ben belépett a Skid Row-ba. Phil ezt követően négy évig maradt Snake-ékkel, és játszott is a nagy kritikai és kereskedelmi buktának számító Thickskin albumon. Ezután egy rövid ideig Vince Neil szólózenekarában is dobolt.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.