Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Befejeződött Chris Adler és a Megadeth együttműködése

0330chrisadlerHivatalosan is befejezettnek tekinthető Chris Adler és a Megadeth közös munkája, a Lamb Of God dobosa nem játszik a továbbiakban Dave Mustaine-ékkel. A csapat tehát bizonyosan Dirk Verbeurennel, a Soilwork ütősével játszik majd a Rockmaratonon is (bár ehhez eddig sem férhetett sok kétség).

Hárman is doboltak a Megadethben az utóbbi egy év folyamán: az alapember az idei Dystopia albumot is felütő Chris Adler volt, aki számára azonban deklaráltan a Lamb Of God jelenti a fő prioritást, így néha a banda dobtechnikusaként szolgáló Tony Laureano helyettesítette, aki korábban a Dimmu Borgirban, a Nile-ban és az Angel Corpse-ban is játszott. Az aktuális bulikra azonban mégis Dirk Verbeurent szerződtette le a csapat, méghozzá Adler javaslatára. Noha Chris elméletileg csatlakozhatna a zenekarhoz az európai turné júliusi dátumainak egy részére – így a július 15-ei rockmaratonos bulira is –, egy tel-avivi sajtókonferencián Dave Mustaine tiszta vizet öntött a pohárba, és lezárta a kérdést. „Chris Adler jelenleg nem zenél velünk, a Lamb Of God tagja”, mondta a Machine Musicnak Dave, amikor szóba került a doboskérdés. „Amolyan session-arc volt – bérmunkának nevezi az ember az ilyesmit. A továbbiakban semmi dolga nincs velünk, visszatért a zenekarához. Nagyon hálás vagyok mindazért, amivel hozzájárult a dolgainkhoz, és azért is, hogy bemutatott bennünket Dirknek. Még nem jelentettük be, ki lesz az új dobosunk, de biztosan nem Chris Adler, hiszen ő a Lamb Of Godban játszik.”

Innentől tehát fixnek tekinthető, hogy a Rockmaratonon Verbeurennel lép majd fel a Megadeth, akit a Soilworkben jelenleg egyik tanítványa, Bastian Thusgaard (The Arcane Order) helyettesít. Dave-ék napján az Amon Amarth, az Airbourne és a Varg is fellép Dunaújvárosban, további részletek itt.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.