Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Bárki jelentkezhet a Killswitch Engage énekesének

Egyelőre úgy tűnik, nyitott kérdés, ki kerül Howard Jones helyére a Killswitch Engage-be, a banda ugyanis várja a demófelvételeket a poszt iránt érdeklődőktől. Az énekes közleménye mindenesetre megerősíti, hogy a válás baráti légkörben zajlott le, és az ő személyes problémái vezettek el távozásához.

Az már biztos, hogy a csapatban korábban többször is kisegítő All That Remains énekes, Phil Labonte nem lesz Howard utódja, ő ugyanis igyekezett azonnal eloszlatni az ezzel kapcsolatos pletykákat, és a Twitteren leszögezte: nem áll a KSE élére. Az eredeti torok, Jesse Leech visszatérésének kérdését egyelőre senki sem szegezte neki hivatalosan Adam Dutkiewicznek, de meglepődnénk, ha – főleg a tavalyi közös Times Of Grace projekt után – előbb-utóbb nem merülne fel valahol a téma komolyabban is...

Közben egyébként Howard (a képen Dutkiewicz-cel) is kiadott egy nyilatkozatot távozásának okairól, de a pontos részleteket ő sem árulta el. „Ahogy néhányan talán tudjátok, igen érdekesen teltek az utóbbi éveim, komoly személyes problémákkal küzdöttem, és az egyik mélypontomon kettes típusú cukorbetegséget diagnosztizáltak nálam, amit évekig nem vett észre senki. A zenekar többi tagja kitartott mellettem minden nehézség közepette, és őszintén szólva nekik köszönhetem, hogy ma is itt lehetek. Az egész élmény komoly félelmet ébresztett bennem. Aztán megkezdődött a dalszerzési periódus, de valahogy nem tudtam izgalomba jönni az új album és a vele járó turnézás gondolatától. A srácok már azelőtt látták ezt, mielőtt bennem tudatosult volna. Aztán én is ráébredtem, hogy már nincs benne a szívem ebben az egészben."

Howard hangsúlyozza: távozása baráti légkörben zajlott le, hálás társainak, amiért a problémák közepette is végig kiálltak mellette, és mindenkit arra buzdít, hogy vegye meg az új Killswitch albumot, mert jó lesz. Az énekes nem hagy fel a zenéléssel, de konkrét tervei egyelőre nem ismertek.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.