Shock!

április 24.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Bag Of Bones lesz az új Europe album címe

Bag Of Bones címmel áprilisban jelenik meg a svéd Europe új nagylemeze, immáron a negyedik az újjáalakulás óta. Az album producere Kevin „Caveman” Shirley volt.

„Nem azért ez a címe, mert tonnányi súlyt adtunk le magunkról, netán újdonsült érdeklődésünk támadt az archeológia vagy a kutyák iránt… Szimplán csak kibaszott jól hangzik!”, mondja a lemez címérő Ian Haugland dobos.

„Még mindig úgy érezzük, hogy bennünk van egy pokolian jó rocklemez", mondta Joey Tempest énekes nyáron a producer személyét érintő döntésről. „Kevin pedig a megfelelő ember erre a melóra. Imádjuk, amiket Joe Bonamassával, a Black Country Communionnel és a Black Stone Cherryvel csinált, ő a tökéletes megfejtés. Készen állunk arra, hogy maradandó károsodásokat okozzunk ezzel az anyaggal! Már másfél éve turnéztatjuk a Last Look At Eden albumot, szóval itt az ideje, hogy megírjunk és felvegyünk pár új nótát. Aztán 2012-ben ismét nekivágunk az útnak.

A Last Look At Eden megjelenésekor a listák első helyén nyitott Svédországban, és a Europe hazájában aranylemez lett, miután több mint 10 ezer példány talált belőle gazdára. Úgy alakult, hogy a zenekar legutóbbi turnéjának négy állomását is megnéztük, így klikkelve elolvashatod, mit domborítottak Joey-ék Rómában, Eperjesen, Nagyszombaton és Szegeden.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.