Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Bach szerint csak egy tag nem akar Skid Row reuniont, és az nem ő

Sebastian Bach szerint a klasszikus Skid Row felállás négyötöde visszarendeződést akar, és ő is e négy ember között van. 1996-os távozása óta ez az első alkalom, amikor a banda egykori énekese arról beszél, hogy visszamenne korábbi társaihoz.

„A klasszikus felállás négy tagja meg akarja csinálni az újjáalakulást”, írta Bach a Twitteren egy kérdésre válaszolva. „Hiszitek vagy sem, egyike vagyok ennek a négynek.” Az énekes múlt hónapban egy interjúban elárulta: a klasszikus Skid Row idén kapott először tényleg konkrét ajánlatot egy szervezőtől. „Egy csomóan kérdezik, hogyhogy nem jöttünk össze még, de egészen az idei évig egyszer sem kaptam konkrét megkeresést. Páran bejelentkeztek, hogy lépjünk fel Knebworthben, Angliában, a Sonisphere-en… Még egy posztert is kinyomtattak, rajta azzal, hogy KISS, speciális vendég: Skid Row… Vagyis komolyan gondolták, de a többiek nem akarták megcsinálni.”

Rachel Bolan, a Skid Row basszere tavaly egy interjúban azt állította: sosem egyeztettek Bach esetleges visszatéréséről. „Soha nem került szóba a dolog. Soha. Minden ezzel ellentétes szóbeszéd csak híresztelés. A ’90-es években megszabadultunk tőle, és soha nem is néztünk vissza utána. A Johnny Solingerrel közös első turnénk után olyan volt, mintha mindig is így lett volna. Nagyon furcsa, de ha hallok a rádióban egy régi nótát, tök bizarrul hangzik számomra, mert ahhoz szoktam, hogy Johnny énekel nálunk.” Bach pár hónappal korábban, egy tévéműsorban Rachellel szöges ellentétben azt mondta, igenis voltak egyeztetések a reunionról. „Épp a Guns N' Rosesnak nyitottunk, és Doc McGhee-vel (a Skid Row korábbi és a Guns N' Roses akkori menedzsere) lógtam", mondta akkor Bach. „Doc odaadta a telefont, aminek a másik végén Snake (Dave „The Snake" Sabo, a Skid Row gitárosa és főnöke) volt, és beszéltünk is arról, hogy ki kellene hozni egy box setet vagy valami retrospektív cuccot. Ezután még szóba került párszor a dolog, aztán a végén azt mondták, hogy lefújva az egész, nincs se reunion, se semmi más. Utána meg olvasom a Blabbermouthon, hogy hajókon játszanak a Karib-tengeren, meg ilyenek... Hallasz valamit, aztán szögegyenest mást csinálnak."

A Skid Row klasszikus Slave To The Grind lemezéről itt írtunk.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.