Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Azt tűztük ki magunk elé, hogy a legnagyobb szabású, legerőteljesebb hard rockot játsszuk”

Január 20-án jelenik meg a Bruce Dickinson fia, Austin vezette As Lions első teljes nagylemeze. Az anyag címe Selfish Age lesz.

1001aslions

Nemrég jelent meg az As Lions első EP-je Aftermath címmel, amelyet január második felében követ a Better Noise kiadó gondozásában a teljes hosszúságú nagylemez is Selfish Age címmel. A David Bendeth (Of Mice & Men, Paramore, Bring Me The Horizon) és Kane Churko (Five Finger Death Punch, Disturbed, In This Moment) producerekkel készített albummal komoly céljai voltak a csapatnak. „Azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy a legnagyobb szabású, legerőteljesebb hard rockot játsszuk, amit csak tudunk, méghozzá majdnem filmszerűen", mondja Austin, akinek társai a bandában Conor O'Keefe gitáros/billentyűs, Will Horner gitáros, Stefan Whiting basszer és Dave Fee dobos.

aslionss_cA dallista az alábbi:

01. Aftermath
02. The Suffering
03. Bury My Dead
04. Deathless
05. Selfish Age
06. White Flags
07. Pieces
08. World On Fire
09. One By One
10. The Fall
11. The Great Escape

A csapat máris egy nagyszabású arénaturnén nyomul az Egyesült Államokban a Five Finger Death Punch, a Shinedown és a Sixx: A.M. társaságában.

 

Hozzászólások 

 
-1 #4 queensryche999 2016-11-22 19:17
Na, az első pergőhang után ha nem írtátok volna is kitalálom, kinek volt benne a keze. :) Egyébként ezerszer inkább ilyet, mint valami alul-producerelt, kongó izét.

Szerintem nincs ezzel a nyilatkozattal semmi baj. Fiatalság, lelkesedés, önbizalom. Belehallgatva középszerű, de legalább dallamos, ez is valami.
Idézet
 
 
#3 BB 2016-11-22 15:49
Szerintem ez kurva jó, én várom a lemezt.
Idézet
 
 
-1 #2 darth vader 2016-11-22 00:04
Úgy bírom, hogy ezek a leszármazottak vagy hozzátartozóik , kurvára bizonyítani akarnak...de a büdös életben nem fognak előrébb jutni...főleg ilyen töltelék, átlagos muzsikával. A technika bár sokat segít: jól szól, kemény, de sika-mika riffek, meg szinte pentaton hangsoros dallamok :) Tényleg tele a padlás az ilyennel, kis-milliót le lehet tölteni stb. Ezek azt gondolják, hogy valami átlagos, középszerűvel majd nagy sztá-rock lesznek? Ugyan már :) ..Szépen el fognak majd tűnni a süllyesztőben. Kiváncsi lennék, hogy a másik nagyon faforizált British Lion tagjai hány dedikációt adtak...mert mindenki Harris miatt ment el. vagy hány eredeti cd-t dedikáltak a tagok? Tiszta szégyen :) Igazam van , vagy igazam van?
Idézet
 
 
+3 #1 frontiers 2016-11-21 18:17
Hát nekem ez valami tucat/modernrock.

Legalább annyira tele van a padlás az ilyen zenékkel, mint az újracsomagolt aor tucatokkal :(
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.