Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Az új albummal alighanem véget ért a Vallenfyre története

0118vallenfyreNemrég jelent meg a Vallenfyre harmadik nagylemeze, ám ha hihetünk Gregor MacKintoshnak, a Fear Those Who Fear Him egyben valószínűleg az utolsó is lesz a sorban az old school death metalban utazó projekttől. Különösebb ok nem húzódik meg a döntés mögött, a srácok egyszerűen így érzik kereknek a történetet.

Nyár elején jelent meg a Vallenfyre harmadik nagylemeze, és ha hihetünk a banda agyának, a Fear Those Who Fear Him egyben az utolsó is lesz a sorban. „Olyan nekem a Vallenfyre, mint egy szombat esti kimenő”, ecsetelte a projekt státuszát Gregor a Metal Covenantnek, amikor azt kérdezték, az-e a helyzet, hogy a szíve a Vallenfyre-é, a józan esze azonban a Paradise Losté „Jól elszórakozom vele, ez tagadhatatlan, de azt sem állíthatom, hogy túlságosan komolyan venném… Akárcsak a Paradise Lostnál, a zene persze itt is nagyon komoly, de akkor is inkább olyan jellege van, amikor lemész a haverokkal a pubba pár italra. De azt semmiképp sem mondanám, hogy inkább itt lenne a szívem. Olyan 90 százalékig biztosak vagyunk benne, hogy soha többé nem veszünk fel semmit a Vallenfyre-rel, és trilógia marad ez az egész. Szóval ha itt volt a szívem, akkor azt is magam mögött hagytam… Hamishsel épp a napokban beszéltünk erről, és úgy gondoltuk, egy ilyen lemeztrilógiának abszolút lenne értelme.”

Mielőtt azonban még végleg felfüggesztenék a banda tevékenységét, a Vallenfyre-re egy nyugat-európai turné vár a Fear Those Who Fear Him népszerűsítésére. Gregor ősszel a Paradise Losttal Budapesten is fellép, részletek itt.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.