Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Az őrület és a csúszások ellenére eltökélten, keményen dolgoztunk, és végre összeállt a kép”

Storm The Shores címmel meghallgatható az első új dal a White Wizzard negyedik lemezéről. Az album január derekán érkezik Infernal Overdrive címmel.

1027ww

whitewizzard_cÚj dalt mutatott be a kaliforniai heavy metalos White Wizzard. A Storm The Shores a banda negyedik albumán, az Infernal Overdrive-on szerepel majd, amelyet az M-Theory Audio jelentet meg január 12-én. Mint azt a csapat kedvelői megszokhatták, a felállás természetesen most is elég rendesen átalakult az előző lemezt feljátszóhoz képest: Jon Leon basszer/főnök ezúttal a korai korszakból ismert Wyatt Anderson énekest és James J. LaRue gitárost csábította vissza a fedélzetre, producerük pedig Ralph Patlan volt. Andersonnak ez már a harmadik menete lesz a zenekarral, ami elég beszédes a banda kiszámíthatatlan és állandóan változó felállását illetően: a 2010-es Over The Top debütöt és a 2011-es Flying Tigerst ő énekelte fel.

„Az őrület és a csúszások ellenére eltökélten, keményen dolgoztunk, és végre összeállt a kép”, mondja Leon. „Mindenki úgy véli, hogy különleges album készült el, amelyet egyben az eddigi legjobbunknak is érzünk. Nagyon dinamikus, Wyatt fantasztikusan énekel, James J. LaRue pedig óriási szólókat játszott fel.”

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.