Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Az old school thrash-érzést szeretném visszahozni újszerű csavarokkal”

Destruction Ritual címmel jelenik meg augusztus 2-án a Satans Taint új nagylemeze, amelyről máris meghallgatható egy dal. A név Bobby Gustafsont, az Overkill klasszikus korszakának gitárosát takarja.

0706bobby

satanstaint_cA Megaforce-nál hozza ki augusztus elején új nagylemezét Bobby Gustafson, az Overkill ’80-as évekbeli korszakának kultikus gitárosa. A Satans Taint néven futó, Destruction Ritual címet viselő anyag amolyan projektalbum, amelyet nem fix zenekari felállással, hanem zenészbarátokkal, vendégekkel közösen készített el Bobby. A dobos ugyanakkor minden számban ugyanaz Jim McCourt személyében, és Dan Ortega, illetve Paolo Velazquez énekesek is stabil pontnak tekinthetők.

„Kizárólag az a célom, hogy a lehető legjobb zenét írjam”, mondja Gustafson. „Az old school thrash-érzést szeretném visszahozni újszerű csavarokkal. De a lényeg, hogy jók legyenek a dalok, azok ugyanis mindig önmagukért beszélnek. Az első single, a Desecration is ilyen régi érzésvilágú thrash, de van benne egy kicsi a későbbi, groove-központú metalból is. Kicsit az Under The Influence lemezen szereplő Drunken Wisdomra utal a szám, amelyről Dimebag Darrell is azt mondta egyszer nekem, hogy nagy hatást gyakorolt rá.”

Gustafson tervei egyelőre nem ismeretesek a lemezzel, de az utóbbi lassan harminc évben tanúsított aktivitása alapján európai turnéra például most sem nagyon érdemes számítani...

 

Hozzászólások 

 
#1 Richter László 2019-07-08 10:50
Mindig is szimpatikus figura volt az öreg...
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.