Shock!

április 23.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Az igazi fejlődés ott kezdődik, ahol a komfortzónák véget érnek”

Shed My Skin címmel pár napja új számot mutatott be a Within Temptation, amely már a harmadik önálló kislemezdal a bandától a közelmúltban. A dalnak most elkészült a hivatalos videója is.

1121wt

Két és fél éve jelent meg a holland Within Temptation legutóbbi albuma, a Resist, amelyre többet kellett várni a korábbiaknál. Sharon den Adelék azóta két kislemezdalt mutattak be, az Entertain You-t, illetve a The Purge-öt. Ezeket hónap elején a Shed My Skin követte a sorban: utóbbit a német Annisokay zenekarral közösen készítették, és most hivatalos videót is forgattak hozzá. „Az életben bekövetkező elkerülhetetlen változásokról szól a dal – mondja az énekesnő. – Arról, hogy azzá válunk, akikké válnunk kell, akár annak árán is, hogy elveszítünk olyanokat, akiket szeretünk, de más irányba fejlődtünk, mint ők. Az igazi fejlődés ott kezdődik, ahol a komfortzónák véget érnek, és pontosan erről szól ez a nóta is: ha nem változunk, nem fejlődünk. Ha pedig nem fejlődünk, nem is élünk igazán.”

A Within Temptation a következő napokban nagyszabású, különlegesnek ígért streamkoncerteket ad, az európai közönségnek szánt fellépést július 15-én és 16-án, este 8 órától lehet megnézni. Részletek itt.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.