Shock!

május 18.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Az emberi jogok egyetemesek, de nem mindenütt tartják őket tiszteletben, ahol pedig igen, ott is ismét korlátozhatók”

Universal címmel friss dalt jelentetett meg a Xandria. A zenekartól valószínűleg elég hamar megérkezik majd a következő album.

0525xandria

The Wonders Still Waiting címmel jelent meg tavaly év elején az osztrák Xandria új lemeze. Az album komoly mérföldkő volt a csapat pályáján, hiszen az eggyel korábbi, 2017-es Theater Of Dimensionshöz képest teljesen kicserélődött a felállás Marco Heubaum gitáros/főnök körül. A friss tagokkal, Ambre Vourvahis énekesnővel, Robert Klawonn gitárossal, Tim Schwarz basszerrel és Dimitrios Gatsios dobossal felvett album azonban minden korábbi lemezüknél sikeresebbnek bizonyult. A zenekar most Universal címmel friss, Jacob Hansennel rögzített kislemezdallal jelentkezett, amit a hírek szerint záros határidőn belül továbbiak követnek majd.

„A pozitív visszajelzések hatására gyorsan nekiálltunk az új daloknak – mondják az Iránban a hidzsáb viselésének hiánya miatt őrizetbe vett, majd a fogságban elhunyt Jina Mahsa Amini tragédiája által ihletett dalról. – A dal Jina Mahsa Amini mellett mindazon bátor embereknek szól, akik az emberi jogokért harcolnak. Az emberi jogok egyetemesek, de nem mindenütt tartják őket tiszteletben, ahol pedig igen, ott is ismét korlátozhatók. Ezért aztán folyamatosan védeni kell őket, és szerte a világon vállvetve kell kiállnunk értük.”

A Xandria jelenleg Észak-Amerikában turnézik a Wind Rose-zal, a fesztiválszezonban pedig európai koncertek várnak rájuk.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
#1 latexbaba 2024-04-18 11:28
"Lennék kispolgár boldogan,
Bárhol, ahol béke van,
Lennék köztük én az átlag,
Kinek az Emberi Jogok járnak."
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.