Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Az emberek a második legklasszikusabb Venomként emlegetik a mostani felállást”

0107venomJanuár végén jelent meg a brit Venom új albuma, a From The Very Depths. Cronos mester saját bevallása szerint tökéletesen elégedett a zenekar jelenlegi státuszával, és meg sem fordul a fejében a néhai klasszikus felállás újjáélesztésének gondolata.

„A Fallen Angels lemezt annyira jól fogadta a rajongótábor, hogy az elkészítése után mindannyian nagyon magabiztosnak éreztük magunkat”, mondta Full Metal Jackie-nek adott rádióinterjújában Cronos. „Elindultunk turnézni, a koncerteken megkérdeztük a tábort, mit akar hallani, és persze arra számítottunk, hogy főleg a korai, klasszikus Venom-témákat mondják majd, viszont az első sorokban a Pedal To The Metalt, a Hammerheadet, a Nemesist üvöltötték, tehát az új dalokat. Ez Rage-nek és Dantének is igencsak megnövelte az önbizalmát… Hosszú éveken át csak azt hallottuk, hogy ó, ez a zenekar kizárólag az eredeti felállással lehet működőképes, bla-bla-bla, most már viszont mindenki beláthatja, hogy ez egy hatalmas baromság, mert még csak beszélni sem akar senki arról az összeállításról. Az emberek a második legklasszikusabb Venomként emlegetnek bennünket. És nem mi adjuk a szájukba ezeket a szavakat, maguktól mondják ezt…”

Ebben a helyzetben Cronosék könnyen le tudtak szállítani egy olyan albumot, mint a From The Very Depths. „Annyi időnk volt, amennyit csak akartunk, a kiadó nem lihegett ott a nyakunkban, hogy siessünk, siessünk, siessünk, és az ötletek is csak úgy áradtak. És a végeredmény az egyik legélvezetesebb lemez lett, amit csak valaha is csináltam. Simán előfordult például, hogy egy nap kicsit késve érkeztem a stúdióba, a többiek már ott voltak. Danté közölte, hogy van egy őrült új dobtémája, megmutatta, nekem pedig azonnal jött a hozzá passzoló ötlet. És a következő pillanatban azon vettük észre magunkat, hogy elkészült az Evil Law dal…”

A klasszikus Venom másik oszlopa, Mantas nemrég Magyarországon játszott mostani csapatával, az Mpire Of Evillel. A Cronos-féle Venom aktuális turnéja még csak formálódik, de egyelőre sajnos nem tudunk hazai fellépésről.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
+1 #2 Venomádi 2015-02-09 22:27
Pedig egy magyar buli jó lenne most már. Klub van elég, sportcsarnokos bulitól meg úgysem kell rettegni. A Spirit Caravanról meg nem is írtatok! Bár nem voltunk valami sokan, hangulatos volt, valószínű hogy a Venomot többen ismerik, már csak ezért is nyomatnám a helyükben.
Idézet
 
 
+1 #1 Chaoslady 2015-02-09 12:38
\m/ Venom forever! \m/
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.